Tânăra ucisă de fiul judecătorilor din Craiova va fi înmormântată în negru. De sicriu, părinţii i-au agăţat toate medaliile

Tânăra ucisă de fiul judecătorilor din Craiova va fi înmormântată în negru. De sicriu, părinţii i-au agăţat toate medaliile

Medaliile au fost câştigate la competiţii şcolare şi sportive

Pe cap, olimpica poartă o coroniţă de flori. Părinţii i-au pus în sicriu şi panglica pe care scrie MISS BOBOC 2015. Dede a fost aleasă de colegii din generaţia sa ca fiind cea mai frumoasă şi talentată. Tânăra de 18 ani dansa într-o trupă, la Palatul copiilor din Craiova

Ştiri pe aceeaşi temă

Trupul neînsufleţit al Andreei Denisa Olaru, sau Dede cum îi spuneau apropiaţii, a fost depus joi la Biserica Ungureni din Craiova. Familia, dar şi zeci de colegi şi  prieteni i-au fost alături. Părinţii au hotărât să-şi înmormânteze fiica îmbrăcată complet în negru, exact aşa cum îi plăcea ei. Pe cap i-a fost pusă o coroniţă de flori, iar pe pieptul său va sta veşnic panglica pe care scria Miss Boboc 2015. De sicriul alb au fost agăţate medaliile şcolare şi sportive pe care Dede le-a câştigat în scurta sa viaţă. 

Nimeni nu înţelege cum a fost posibil ca Dede să aibă un astfel de sfârşit. "Era o fată foarte calma şi liniştită şi avea o voce foarte blândă. Suntem prietene de vreo 5 ani. Dede era cea care ştia de cele mai multe ori să dea sfaturi celor din jur, cred că dintre noi era cea mai matură. Chiar nu pot să înţeleg ce s-a întâmplat în noaptea aia blestemată. Îl ştiu şi pe Matei, dar despre el nu vreau să vorbesc", a declarat o prietenă. "Era o fată extraordinara, mereu ajuta oamenii. Dacă cineva avea nevoie de ajutor, prima care sărea era Dede. Şi, credeţi-mă, nu exagerez deloc, nu spun asta pentru că aşa ar da bine. Mi-a fost prietena de mica, mi-a fost colega din casa a IV-a, mergeam împreună la antrenamente. Refuz şi acum să cred că nu mai este. Îmi va fi enorm de dor de momentele noastre", a povestit o altă prietenă.
 
Părinţii îi roagă pe copii să înveţe din această tragedie
Pe reţelele de socializare, continuă să curgă zeci de mesaje de condoleanţe. În plus, pe conturile copiilor, au intrat foarte mulţi parinţi şi i-au sfătuit pe adolescenţi să tragă învăţăminte din această tragedie. "Copii, Dede a voastră nu mai este. Trebuie să aveţi mare grijă din ce anturaje alegeţi să faceţi parte!", a scris un părinte. "Dragi adolescenţi, vieţile voastre abia încep. Clipele frumoase pot fi trăite si altfel. Nu vă urcaţi la volan băuţi, drogaţi, fără permis. Cei care vă vedeţi prietenii, colegii în astfel de situatii, nu-i lăsaţi. Interveniţi! Este viaţa voastră şi trebuie să învăţaţi să vă protejaţi. O clipă de neatenţie, vă poate distruge şi pe voi, dar şi pe părinţii voştri", a comentat o mamă pe un grup de socializare. 
 
"Matei, ai ucis un om! Trebuie să plăteşti!"
Matei Uncheaşu, fiul judecătorilor care s-a urcat băut la volan, a ajuns acasă imediat după ce Judecătoria Craiova a dispus să fie judecat în stare de libertate. Elevul de 16 ani se află sub control judicial pe o perioadă de 60 de zile. La câteva ore după ce şi-a ucis iubita, el a scris pe contul de socializare al acesteia că regretă şi o va iubi toată viaţa. "Mă jur că regret tot ce s-a întâmplat şi dacă aş avea ocazia să dau timpul înapoi ne-aş schimba locurile. Erai singura distragere de la o viaţă de căcat şi singurul motiv pentru care trăiam", a spus Matei Uncheaşu în mesajul de adio. Cuvintele acestuia, însă, i-au înfuria pe apropiaţii tinerei. "Ştiu, poate ţi se pare absurd acum ca îţi sare toată lumea în cap, dar trebuie să realizezi că ai făcut cea mai mare greşala din viaţa ta. Ai ucis un om. Trebuie să plâteşti! Nu am înţeles "mesajul" de părere de rău, sau cât de mult o iubeai, dacă o iubeai aşa mult nu te urcai beat la volan, ai fi preţuit-o mai mult. Băiete, ai fost un inconştient! Matei, ai greşit, plăteşti, fără regrete, fără părere de rău, da, acum poţi spune că ai o viaţă de căcat, fiindcă tu singur ţi-ai făcut-o asa", a comentat o colegă a celor doi tineri din Colegiul Naţional Carol I.
 
Andreea Denisa Olaru va fi condusă pe ultimul drum sâmbată, la ora 14. Slujba de înmormântare se va ţie la Biserica "Toţi Sfinţii"din Craiova.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: