Tânără de 21 de ani răpită de fostul soţ din casa părinţilor. Bărbatul aflase că femeia are o nouă relaţie amoroasă

Tânără de 21 de ani răpită de fostul soţ din casa părinţilor. Bărbatul aflase că femeia are o nouă relaţie amoroasă

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni după ce au răpit o femeie în vârstă de 21 de ani, soţia unuia dintre ei, din casa părinţilor ei, au agresat-o şi au ameninţat-o cu moartea. Cei doi soţi erau despărţiţi de o lună şi jumătate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, pe data de 8 august, poliţişti din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca au fost sesizaţi de o femeie din Cerăt, cu privire la faptul că fiica acesteia, de 21 de ani, a fost luată cu forţa de la domiciliu de către fostul soţ şi fratele acestuia, ei plecând într-o direcţie necunoscută cu un autoturism.

O echipă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea, Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca şi Secţiei 13 Poliţie Rurală Segarcea au început verificările în acest caz.

Anchetatorii au reuşit să dea de urma celor doi bărbaţi şi a femeii, aceştia aflându-se în comuna Calopăr.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că tânăra era despărţită în fapt de soţul său, de aproximativ o lună şi jumătate, iar în acest interval de timp ea s-ar fi aflat în Constanţa, unde ar fi început o altă relaţie.

Bărbatul a devenit gelos şi, când a aflat că femeia a revenit la părinţii ei, a mers la locuinţa acestora şi a discutat despre cei doi copii rămaşi în întreţinerea sa, iar la un moment dat toul s-a transformat într-un scandal.

Bărbatul şi fratele său au intrat în locuinţa părinţilor fetei şi prin violenţă şi împotriva voinţei sale au luat-o pe tânăra de 21 de ani, au urcat-o în maşină şi au plecat spre Segarcea. Pe drum, dar şi la locuinţa din comuna Calopăr cei doi bărbaţi au agresat-o fizic şi au ameninţat-o cu moartea pe tânără.

Cei doi bărbaţi în vârstă de 33 şi 35 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, ameninţare, lovirea sau alte violenţe şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările