Suporterii Universităţii Craiova cer demisia crainicului sportiv care a militat politic la mitingul PSD, strigând „Doljul e aici pentru Claudiu Mandaaaaaa!“

Suporterii Universităţii Craiova cer demisia crainicului sportiv care a militat politic la mitingul PSD, strigând „Doljul e aici pentru Claudiu Mandaaaaaa!“

Sursa FOTO ? facebook Peluza Nord Craiova

Suporterii de la Peluza Nord nu mai vor "pângărirea" imnului Universitătii şi transmit politicienilor să nu mai folosească imaginea Ştiinţei în campaniile electorale şi nici sloganul Peluzei "Aşa e la Craiova!". În plus, suporterii cer demisia crainicului stadionului "Ion Oblemenco" pentru că a fost prezentatorul mitingului PSD care a avut loc vineri, 12 aprilie, la Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Îi asigurăm pe aceia care o să mai încerce sa se folosească de imaginea noastră că ne devin duşmani şi că o să ne asigurăm ca în loc să câştige capital politic o să piardă", au spus suporterii de la Peluza Nord într-un comunicat publicat luni, 15 aprilie, pe pagina lor de facebook.
 
"Ştim şi noi că cele mai mari 2 partide politice au avut mitinguri recent la Craiova. Amândouă au folosit imnul Universităţii Craiova în încercarea de a câştiga astfel simpatia suporterilor Ştiinţei. Noi, Peluza Nord Craiova, am fost, suntem şi rămânem apolitici, atât din punct de vedere practic cât şi ideologic. În acest sens condamnăm ca de fiecare data ferm încercările politicienilor de a îşi lipi imaginea de aceea a Universităţii Craiova. Având în vedere că Universitatea Craiova deţine dreptul exclusiv de folosire a imnului compus de Adrian Păunescu îi cerem clubului să se alăture demersului nostru şi sa nu mai permită pe viitor pângărirea imnului nostru în campaniile electorale sau la alt fel de întâlniri ce nu au legătură cu Ştiinţa", au spus suporterii craioveni.
 
Ei au vorbit şi despre folosirea sloganului "Aşa e la Craiova", mereu folosit la competiţiile sportive care au loc în Bănie. Suporterii au reacţionat după ce au văzut că la mitingul PSD de vineri, membrii PSD şi-au făcut selfie cu participanţii la miting şi au postat pe reţelele de socializare "aşa e la Craiova".


"A doua problema cu care ne-am tot lovit în ultima perioada este folosirea sintagmei "Asa e la Craiova" de către persoane care nu au legătură cu Peluza Nord, în tot felul de situaţii care mai de care mai  deranjante... nişte actori din acea lume se folosesc de acest slogan în scopuri electorale. Subliniem ca niciun politician sau partid politic nu a avut şi nu are parte de sprijinul nostru, dar îi asigurăm pe aceia care o să mai încerce să se folosească de imaginea noastră că ne devin duşmani şi că o să ne asigurăm ca în loc să caştige capital politic o să piardă", se mai arată în comunicatul Peluzei Nord.
 
 Vocea care anunţă golurile Ştiinţei nu poate anunţa candidaturi politice
 
Suporterii craioveni l-au criticat dur şi pe  crainicului stadionului „Ion Oblemenco”, jurnalistul Dan Păsărin de la Radio Oltenia Craiova, care a fost maestru de ceremonii la mitingul din Banie. Păsărin a urcat pe scenă şi le-a tot vorbit participanţilor la miting, până când Liviu Dragnea şi celilaţi lideri PSD şi-au făcut apariţia. "Am venit aici să facem o zi istorică... pentru prima dată, PSD Dolj are candidat pe lista de europarlamentari! Mai cu viaţă! Doljul e aici pentru Claudiu Mandaaaaa!", a strigat Păsărin.

 
"Revenim la ultimul miting electoral care a avut loc în oraşul nostru. Am luat la cunoştinţă faptul că acesta a fost prezentat de crainicul de la meciurile Universităţii Craiova.

Nu îl judecam, nu ne interesează alegerea lui, dar cert este că a făcut o alegere. Nu putem accepta ca vocea care anunţă golurile Ştiinţei pe Oblemenco să fie aceeaşi care anuţă candidaturi politice în pieţe publice. În acest sens îi cerem crainicului demisia, iar dacă aceasta nu o să vină într-un timp rezonabil îi cerem clubului sa îl demită", au menionat suporterii craioveni.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: