Sportivi minori, racolaţi pentru sex în Germania. Mai multe persoane vor fi aduse la sediul DIICOT-Craiova

Sportivi minori, racolaţi pentru sex în Germania. Mai multe persoane vor fi aduse la sediul DIICOT-Craiova

Florin Boboc face parte din grupul infracţional anihilat de procurorii DIICOT Craiova

Trei bărbaţi, sportivi practicanţi de box şi K1, racolau baieţi minori pe care îi exploatau sexual în Germania. Din 2009 au fost racolaţi peste 200 de minori.

UPDATE, ORA 18.27/Victimele sportivilor erau racolate dintr-un club sportiv şi duşi în Germania unde erau obligaţi să întreţină relaţii sexuale. Ba mai multe acestea au jucat şi  în filme pentru adulţi. Proxeneţii, au reuşit să treacă graniţa copiii cu ajutorul părinţilor. Le spuneau acestora că îi duc pe minori la competiţii sportive în străinătate şi le cereau procură la notar prin care erau lăsaţi să plece din ţară.

Sportivii de performanţă sunt acuzaţi de săvîrşirea infracţiunilor  de  proxenetism în formă agravată şi trafic de minori. Victimele erau plătite de cetăţenii străini cuma de 250 de euro.  

Florin Boboc, Marian Corneliu Şerban şi Vasilică Begiu, sportivi legitimaţi la un club din municipiul Craiova, practicanţi ai sporturilor de contact (Box şi K1),  au racolat şi transportat în Germania, exclusiv persoane de sex masculin, în scopul întreţinerii de relaţii sexuale, contra cost, cu cetăţeni  germani precum şi în vederea realizării şi difuzării unor materiale pornografice explicite.


Procurorii DIICOT Craiova au efectuat în această dimineaţă 10 percehziţii domiciliare. ‘’Numărul persoanelor racolate şi exploatate sexual este de peste 200, parte dintre acestea fiind minore. În urma analizării tranzacţiilor financiare efectuate în perioada 2009 - 2011 de către învinuiţi, a rezultat faptul că beneficiul activităţii infracţionale a fost de aproximativ 150.000 USD’’, a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Vom reveni cu amănunte!
 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: