Secretara Facultăţii de Drept din Craiova, prinsă în flagrant în timp ce primea mită, plasată în arest la domiciliu. A fost prins în flagrant în timp ce primea bani

Secretara Facultăţii de Drept din Craiova, prinsă în flagrant în timp ce primea mită, plasată în arest la domiciliu. A fost prins în flagrant în timp ce primea bani

Secretara Facultăţii de Drept din Craiova, prinsă în flagrant în timp ce primea mită Foto: Arhiva

Cristina Carmen Lupescu, secretara Facultăţii de Drept din Craiova, a fost arestată pe data de 26 mai pentru comiterea infracţiunii de luare de mită. Aceasta a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită 1300 de lei pentru a ajuta un student să promoveze examenele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Secretara Facultăţii de Drept din Craiova este acuzată că de-a lungul timpului a primit sume de bani de la un bărbat pentru ca fratele său să promoveze examenele. Ulterior, acesta a aflat că fratele său, care ar fi trebuit să fie acum în anul patru, fusese, în realitate, exmatriculat din anul I. A mers imediat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi a denunţat-o pe Cristina Carmen Lupescu, iar astăzi a fost prinsă în flagrant de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj în timp ce primea mită 1300 de lei. 
 
În arest la domiciliu
 
Secretara Facultăţii de Drept din Craiova a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită 1300 de lei pentru a ajuta un student să promoveze examenele. A fost reţinută imediat, iar pe data de 26 mai a fost arestată pentru comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi înşelăciune. Procurorii au solicitat instanţei pe data ce 15 iunie prelungirea mandatului de arestare pe numele inculpatei, dar instanţa a respins cererea anchetatorilor.
 
Tribunalul Dolj a decis ca secretara Facultăţii de Drept din Craiova să fie plasată în arest la domiciliu, însă decizia nu este defintivă şi a fost atacată cu apel la Curtea de Apel Craiova. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: