Secretara Facultăţii de Drept din Craiova, prinsă în flagrant în timp ce primea mită. A cerut 1300 de lei pentru a ajuta un student să promoveze examenele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Carmen Lupescu, secretara Facultăţii de Drept din Craiova, a fost prins astăzi în flagrant în timp ce primea mită 1300 de lei pentru a ajuta un student să promoveze examenele.

Secretara Facultăţii de Drept din Craiova este acuzată că de-a lungul timpului a primit sume de bani de la un bărbat pentru ca fratele său să promoveze examenele. Ulterior, acesta a aflat că fratele său, care ar fi trebuit să fie acum în anul patru, fusese, în realitate, exmatriculat din anul I. A mers imediat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj şi a denunţat-o pe Cristina Carmen Lupescu, iar astăzi a fost prinsă în flagrant de ofiţerii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj în timp ce primea mită 1300 de lei. 

Cristina Carmen Lupescu, secretara Facultăţii de Drept din Craiova, a fost ridicată şi dusă la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj. Este acuzată de comiterea infracţiunilor de trafic de influenţă şi înşelăciune.   

   

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite