VIDEO Scene revoltătoare în oraşul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit şi înjosit de un grup de romi

VIDEO Scene revoltătoare în oraşul Calafat. Un copil de 12 ani a fost lovit şi înjosit de un grup de romi

Copilul de 12 ani a fost lovit şi înjosit de un grup de romi

Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate şi înjosit de un grup de copii romi în oraşul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat şi au întocmit dosar penal pentru lovire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilul de 12 ani a încercat să se apare, dar a fost încolţit şi lovit cu pumnii şi cu picioarele de mai mulţi adolescenţi de etnie romă din Calafat. Coşmarul băiatului a durat câteva minute, iar acum cazul a intrat în atenţia poliţiştilor care au deschis dosar penal pentru lovire.

„Copilul însoţit de mama lui a mers în această dimineaţă la sediul poliţiei şi a fost audiat. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire“, a spus Costinel Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.    
   
 
Copilul s-ar fi mutat de curând în Calafat, iar grupul de romi ar fi vrut să îi arăte cine sunt şefii oraşului. Pe imaginile filmate de un prieten al agresorilor se poate observa cum, după fiecare palmă sau pumn, agresorii încep să râdă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările