Scandal la Dolj între PSD şi PNL. Cine este „băiatul cu uleiul“ promovat pe Facebook de Olguţa Vasilescu?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii doljeni au declanşat o anchetă după ce o fotografie cu un copil care ţine în braţe mai multe sticle cu ulei a devenit virală pe internet. Olguţa Vasilescu a susţinut public că un minor ar fi fost pus de către reprezentanţii PNL să distribuie ulei alegatorilor. „Nişte PSD-işti mincinoşi“.

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 2 octombrie, într-o piaţă din localitatea doljeană Bechet. Prima care a postat pe contul său de socializare că peneliştii ar distribui ulei alegătorilor a fost Lia Olguţa Vasilescu.

„Astăzi, în piaţa din Bechet, reprezentanţii PNL distribuiau ulei alegătorilor. De remarcat că un copil a fost pus să facă această infracţiune, pentru a nu răspunde penal...”, a scris parlamentarul.

Olguţa Vasilescu a ataşat la postare şi o fotografie în care apare un băiat care ţinea în mâini o cutie cu sticle cu ulei, iar în interiorul acesteia se putea vedea un pliant al PNL.

Reacţia adversarilor politici a venit imediat. „Dragi concetăţeni din Bechet,uitaţi-vă cine vă conduce...nişte PSD-isti mincinoşi,care mint la fel ca şi cum respiră, împreună cu şefa lor de la Craiova, Olguţa Vasilescu spunând că azi la ieşirea PNL Bechet în piaţa de zi un copil îmbrăcat într-o geacă albastră ar fi împărţit ulei oamenilor!!! Ţinem să precizăm faptul că şi cei de la PSD Bechet au fost prezenţi, după cum se vede, în poza prezentată chiar de şefa lor, Olga...copilul se afla chiar în mijlocul lor, când presupunem noi că un PSD-ist i-a făcut poza ! În grupul care se vede în poză se văd bibliotecara şcolii din Bechet (foarte atentă la poză), precum şi directorul economic, tot al şcolii (obligaţi să iese cu ei, presupunem),cei de la medico-social Bechet...deci oameni buni, uitaţi unde duce disperarea PSD, când văd că nu-i mai crede nimeni...Olguţa, noi Organizaţia PNL Bechet, credem că ar trebui totuşi să vă cereţi scuze tuturor oamenilor de ,, bună credinţă" din Bechet, cât şi urmăritorilor dv. după pagina de Facebook !!! Ruşine PSD Bechet !!!”, au scris pe Facebook liberalii din Bechet.

Cele două postări au atras, de-o parte şi de alta, sute de comentarii.

Reprezentanţii PSD Dolj au mers, însă, şi la Poliţie şi au depus o plângere împotriva PNL Dolj sub acuzaţia de mită electorală. 

„Poliţiştii doljeni au încercat să-l găsească pe minorul care apare în acea fotografie. Nu a fost, însă, până în acest moment identificat. Nu-l cunoaşte nimeni în Bechet. Colegii au fost peste tot şi au întrebat, inclusiv la şcoală, dar toţi cei intervievaţi au spus că nu-l cunosc pe acest copil. De asemenea, nimeni nu a declarat că în ziua respectivă ar fi primit gratuit ulei de la acest copil sau de la orice altă persoană. Cercetările continuă pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite