S-au răzbunat pe prichindeii de la grădiniţă! Doi elevi le-au furat colegilor mai mici calculatorul şi radiocasetofoanele

S-au răzbunat pe prichindeii de la grădiniţă! Doi elevi le-au furat colegilor mai mici calculatorul şi radiocasetofoanele

Agent Amelia Căprărin spune că minorii în cauză sunt cercetaţi pentru infracţiunea de furt calificat.

Doi minori din comuna doljeană Breasta, cu vârste de 13, respectiv 14 ani, sunt cercetaţi de poliţie după ce au furat monitorul şi radiocasetofoanele de la grădiniţa din localitate. Nu au putut fenta însă oamenii legii.

Ştiri pe aceeaşi temă

M.C. (13 ani) şi M.Ş. (14 ani) au jefuit Grădiniţa Breasta vineri, cu noaptea-n cap, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei. Cei doi copii nu au scăpat de ochii vecinilor, care au sunat imediat la numărul de urgenţă. În scurt timp, un echipaj de poliţie a ajuns la locul faptei şi a demarat cercetările. Nici nu a apucat să se însereze, când agenţii i-au identificat pe făptaşi, din comuna Breasta.

S-au debarasat de bunuri

Minorii au fost nevoiţi să înapoieze "prada" conducerii grădiniţei, iar acum aşteaptă verdictul poliţiştilor. "Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit unităţii de învăţământ, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, pe numele minorilor fiind întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.", a declarat agent Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările