S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arată unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România FOTO

S-a deschis complexul de agrement din Craiova. Cum arată unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România FOTO

Parcul acvatic şi-a deschis porţile Foto: cvlpress.ro

În Parcul Tineretului din Craiova s-a construit unul dintre cele mai modern parcuri acvatice din România. Investiţia s-a ridicat la peste 20 de milioane de euro, iar majoritatea banilor au fost de la Uniunea Europeană.

 
Parcul acvatic care s-a deschis ieri se întinde pe o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi şi este considerat cel mai modern Water Park din România. Complexul de agrement cuprinde  doua părţi - una acoperită, iar alta neacoperită, cu jocuri de apă, tobogane, piscină pentru copii, terenuri de sport, bazin pentru adulţi, saună. „În sfârşit am ajuns la momentul mult aşteptat. Totul este verificat şi lucrurile sunt funcţionale. Este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din România. Am rezolvat şi problema legată de alimentaţia publică. Toată această investiţie reprezintă unul dintre lucrurile de care avea nevoie, aici, în Craiova“,a  spus Mihail Genoiu, primarul oraşului Craiova.
 
 
Complexul de agrement este unul dintre cele mai moderne din România 
 
Accesul la pracul acvatic dim Craiova se va face pe baza unor brăţări: cea de culoare albă este valabilă o singură zi pentru copii până la vârsta de 10 ani, şi permite accesul la facilităţile comune, brăţara de culoare albastră, este valabilă o singură zi pentru persoanele de peste 10 ani, brăţara de culoare albastră, este valabilă o singură pentru copii de la vârsta de 10 ani şi permite accesul la facilită commune, iar brăţară de culoare verde, este valabilă o singură zi,  pentru persoanele cu vârsta de peste 16 ani, şi permite accesul la sauna din incinta Water Park.
 
Care este taxa de intrare la parcul acvatic din Craiova: 
 
•24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brăţară albă.
•36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brăţară albastră.
•34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – braţară roşie.
•50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – braţară neagră.
•15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – braţară verde. 
 

 
  
     
 
  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: