Risc major într-un cartier din Craiova. Turmă de mistreţi filmată pe străzile oraşului FOTO

Risc major într-un cartier din Craiova. Turmă de mistreţi filmată pe străzile oraşului FOTO

Cel puţin 6 porci mistreţi au fost fotografiaţi de un craiovean pe una dintre cele mai importante artere din oraş. Animalele sălbatice au fost surprinse în momentul în care traversau strada, prin faţa maşinilor.

Porcii mistreţi au fost fotografiaţi  joi, în jurul orei 1,00, în zona Rocada din cartierul Craioviţa Nouă. În apropiere există o pădure şi se bănuieşte că de acolo ar fi apărut animalele. 

 
Pozele au fost postate pe grupul „Eşti din Craiova dacă...” şi au stârnit sute de comentarii, cele mai multe dintre ele fiind cu tentă politică. Au existat, însă, şi zeci de oameni care au spus că povestea îi îngrijorează întrucât se poate întâmpla o tragedie dacă nu se vor lua măsuri urgente.

„Colegii de la Secţia 5 de Poliţie au fost sesizaţi de poliţia locală că în zona respectivă au fost văzuţi mai mulţi porci mistreţi. Un echipaj a mers la locul indicat, a patrulat în toată zona, dar animalele nu au mai fost văzute. Nici noaptea trecută, nici în dimineaţa zilei de joi nu a sunat nimeni la 112”, a declarat Mihaela Gârd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: