Rezultate parţiale alegeri locale 2016 Craiova: Lia Olguţa Vasilescu (PSD) 66%, iar Pavel Badea (PNL) 12,3% VIDEO

Rezultate parţiale alegeri locale 2016 Craiova: Lia Olguţa Vasilescu (PSD) 66%, iar Pavel Badea (PNL) 12,3% VIDEO

Lia Olguţa Vasilescu a câştigat un nou mandat la Primărie Craiova

Rezultate alegeri locale 2016. Lia Olguţa Vasilescu (PSD)a câştigat un nou mandat pentru Primăria Craiova. Actualul edil al oraşului a obţinut 66%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lia Olguţa Vasilescu a fost cotată încă de la bun început cu cele mai mari şanse pentru câştigarea celui de-al doilea mandat la Primăria Craiova.  „Pentru Primăria Craiova, până în prezent am centralizat un număr de 37 de secţii de votare din totalul de 173 şi vă pot spune că Lia Olguţa Vasilescu, primarul nostru, conduce detaşat, cu 66 la sută. Pentru Consiliul Local Municipal, am reuşit centralizarea pentru 39 de secţii, iar rezultatul confirmă victoria detaşată a Alianţei Electorale PSD+UNPR, care înregistrează un scor de peste 59 la sută“, se arată în comunicatul PSD.   
 
VIDEO

Lia Olguţa Vasilesu a câştigat un nou mandat pentru Primăria Craiova

 
Lia Olguţa Vasilescu, a scos în evidenţă şi faptul că social-democraţii vor deţine majoritatea în Consiliul Local Municipal şi în Consiliul Judeţean fără a fi nevoiţi să apeleze la negocieri cu alte formaţiuni politice. „Nu avem nicio surpriză, nici în ceea ce priveşte Craiova, nici la Consiliul Judeţean, pentru că ştiam că vom obţine majoritatea – în alianţă cu UNPR la Consiliul Local Municipal, respectiv singuri la CJ Dolj. În definitiv, acesta este aspectul cel mai important: că nu suntem obligaţi să formăm majoritatea cu alte partide. Până în prezent, rezultatul este foarte bun“, a declarat primarul Craiovei.
 
Pavel Badea, candidatul PNL pentru Primăria Craiova, a obţinut 12,3%. 
 
Mai citeşte şi
 
Alegeri locale 2016. Lia Olguţa Vasilescu (PSD) a câştigat al doilea mandat la Primăria Craiova VIDEO
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările