Reglări de conturi în stradă la Craiova.„Au venit trei maşini şi i-au înconjurat. I-au făcut praf“

Reglări de conturi în stradă la Craiova.„Au venit trei maşini şi i-au înconjurat. I-au făcut praf“

Maşina distrusă în cartierul craiovean Craioviţa Nouă

Locuitorii din cel mai mare cartier din Craiova au fost marţi după amiază, 2 iunie, martorii unei scene violente. Un autoturism BMW a fost blocat în trafic şi mai multe persoane l-au agresat pe şofer. După ce i-au distrus maşina, atacatorii au fugit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele cercetări ar fi vorba de membrii a două grupări din oraş, cu toţii implicaţi de-a lungul timpului în numeroase scandaluri. În maşina atacată se aflau bărbatul cunoscut sub porecla de Alex Nebunul, prietenul acestuia Bozgan şi un alt amic. "Vărul meu şi un prieten au fost blocaţi în trafic. Au venit trei maşini şi i-au înconjurat. I-au făcut praf. Nu ştiu ce este între ei, de la ce s-au luat. Au lovit şi au fugit. Erau înarmaţi. Cu ce? Cu ce poţi să faci belea? Decât cu săbii, normal", a declarat unul dintre susţinătorii celor atacaţi, ajuns imediat după incident la faţa locului.

Victimele au sunat la 112.

"Poliţiştii din cadrul Sectiei 5 Politie Craiova au fost sesizati cu privire la faptul ca pe o strada din Craiova a izbucnit un conflict spontan intre mai multe persoane. La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie. Aici au găsit 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 35 de ani, din Craiova,  care au sesizat faptul că au fost opriţi în trafic de un autoturism în care se aflau mai multe persoane care aveau asupra lor obiecte contondente", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Din cerceările efectuate până în prezent a rezultat faptul că cele 3 persoane  ar fi fost agresate fizic, fiind totodată provocate distrugeri ale autoturismului în care se aflau. Deşi la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă, nicio persoană nu a necesitat internarea.

Politistii spun că au reuşit să-i identifice pe toţi participanţii la scandal, dar nu au reuşit şi să-i prindă. Sunt căutate în continuare 6 persoane. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente, ameninţare, distrugere si tulburarea liniştii si ordinii publice, iar cercetările au fost preluate de Serviciul pentru Investigarea Criminalităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: