Reacţia unui primar amendat pentru munţii de gunoaie din comună: „Da, sunt, dar aşa-i peste tot. Să amendeze toată ţara!“

Reacţia unui primar amendat pentru munţii de gunoaie din comună: „Da, sunt, dar aşa-i peste tot. Să amendeze toată ţara!“

Gunoaiele de pe marginea drumului din comuna Coţofenii din Faţă FOTO Facebook /

Primăria unei comune din Dolj este nevoită să plătească o amendă de 5.000 de lei după ce inspectorii de la Garda de Mediu au constatat că în localitate, pe marginea drumului, s-au strâns tone întregi de gunoi. Primarul aruncă vina pe cei care au făcut sesizarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Avem o comună invadată de gunoaie", au sesizat autorităţilor mai mulţi locuitori ai comunei doljene Coţofenii din Faţă. Inspectorii Gărzii de Mediu Dolj s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele reclamate erau reale. În localitate, pe marginea drumului, zac tone întregi de deşeuri. 

"Da, sunt gunoaie, dar aşa e peste tot. Să amendeze tot Doljul, toată ţara! Îmi fac reclamaţie pentru că e campanie. Sunt câţiva din alte partide şi se ţin de capul meu. O să plătesc amenda, dar tot din banii lor. Au făcut reclamaţii şi au sărăcit comuna.. Să vină ei voluntari să strângă mizeria, nu să facă toată ziua plângeri", s-a plâns Constantin Cârciumaru, primarul comunei Coţofenii din Faţă.

Garda de Mediu Dolj a somat conducerea Primăriei ca în decurs de o lună să fie debarasate toate deşeurile de pe domeniul public, dar primarul comunei a declarat deja că nu garantează că va putea să strângă tot gunoiul pentru că nu are cu cine, iar localitatea riscă să mai primească încă o amendă.

Constantin Cârciumaru se află la primul mandat de primar PSD al comunei Coţofenii din Faţă, din judeţul Dolj, localitate care se află nici 20 de kilometri de Craiova. Anul trecut, Cârciumaru a fost acuzat de mai multe femei din localitate de hârţuire sexuală. Cazul nu a fost soluţionat până acum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: