Răzbunare în stil mafiot, la Dăbuleni: „Vă tai, sifoanelor!”. Un bărbat dotat cu un târnăcop a băgat frica în oraş VIDEO

Răzbunare în stil mafiot, la Dăbuleni: „Vă tai, sifoanelor!”. Un bărbat dotat cu un târnăcop a băgat frica în oraş VIDEO

Fănel Lică susţine că autoturismul lui a fost distrus cu un târnăcop

Răzbunare în stil mafiot în localitatea doljeană Dăbuleni. Un bărbat s-a trezit cu maşina vandalizată în curte şi cu un târnăcop înfipt în capotă. Fănel Lică (46 de ani), din Dăbuleni, a declarat că trăieşte un adevărat coşmar din ziua în care a reclamat un vecin la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul a povestit că, în dimineaţa de 21 mai, şi-a găsit autoturismul vandalizat în curte, însă şocul cel mai mare a fost atunci când a văzut că în mijlocul capotei trona un târnăcop.

VIDEO 

 

„În 19 mai, l-am reclamat la Poliţie pe Viorel Preduşi, pe motiv că mi-a rupt afişele electorale lipite pe gardul casei. A fost amendat cu 300 de lei, iar de atunci a început şi coşmarul. Mi-a spus că nu o să mai am trai cu el, iar în dimineaţa zilei de 21 mai mi-am găsit maşina distrusă. Şi-a lăsat târnăcopul la faţa locului pentru a vedea cu cine m-am pus. Împreună cu alţi băieţi au sărit gardul în curte şi au făcut prăpăd. Bine că nu am ieşit afară, că era vai de capul meu! Putea să mă taie şi pe mine, şi pe soţie, şi pe băiat. El este un băiat violent care face legea în oraş, iar împreună cu mai mulţi băieţi se răzbună pe cei care încearcă să le ţină piept. Alte şapte autoturisme au fost vandalizate în Dăbuleni, iar oamenii sunt speriaţi. M-a ameninţat cu moartea, iar fiul meu nu vrea să mai meragă la şcoală de frică să nu păţească ceva”, spune Lică.

Ameninţări pe Facebook

Tânărul acuzat că a vandalizat un autoturism a declarat, pentru „Adevărul”, că este nevinovat. Viorel Preduşi şi-a ameninţat, totuşi, vecinul postând un mesaj pe Facebook. A postat o fotografie cu un topor în mână şi a scris: „Vă tai, sifoanelor! Pentru Fane Lincă“. „Este adevărat că i-am rupt afişele, dar nu eu i-am distrus autoturismul. Nici nu l-am ameninţat niciodată cu moartea. Poza respectivă nu a fost postată de mine pe Fcaebook, însă recunosc că eu sunt cel fotografiat. Nu înţeleg de ce mă acuză pe mine că le-am vandalizat autoturismul. Eu sunt nevinovat“, a spus cel acuzat.
  
 
 Viorel Preduşi (30 de ani) a mai fost implicat, de-a lungul timpului, în numeroase scanadaluri. De data aceasta, oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru distrugere, iar în acest moment au un cerc de suspecţi. 
 
„În nopatea de 20 spre 21 maic un cetăţean din Dăbuleni le-a sesizat poliţiştilor că persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului în care locuieşte şi au distrus cu un târnăcop autovehiculul proprietate personal“, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj.          
 
Locuitorii din Dăbuleni sunt speriaţi şi susţin că au ajuns să trăiască în teroare. Şapte autoturisme au fost vandalizate fără motiv de un grup de tineri. „Eu sunt profesoară şi nu m-am certat niciodată cu nimeni. Dimineaţa, când am vrut să plec cu soţul cu maşina, am văzut că avea roţile înţepate cu cuţitul. Nu ştiu cine putea să facă aşa ceva, dar nu este normal. Chiar sunt speriată şi vrea ca vinovaţii să fie prinşi“, a povestit Jeni Secu.        
 
           
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările