Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, judecat în stare de libertate pentru luare de mită

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, judecat în stare de libertate pentru luare de mită

Florin Gorunescu va fi cercetat în stare de libertate pentru luare de mită

Florin Gorunescu, a fost arestat anul trecut pe data de 2 iunie, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită 350 de euro. Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată.

 

Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova a fost condamnat pe fond la doi ani de închisoare cu executare. Magistraţii craioveni au decis să îl judece în stare de libertate pe Gorunescu până în momentul în care se va dea o hotărâre definitivă în dosar.  
 
Prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, primea banii doar la el acasă imediat după ce îşi programa studenţii la telefon. Cei care doreau nota 5 sau 6 trebuiau să plătească 50 de euro, iar pentru o nota  mai mare 100 de euro.
 
Studenţii lui Gorunescu sunt cei care au povestit că au dat bani pentru a promova examenele. Două persoane sub acoperire au mers acasă la Florin Gorunescu, iar acolo au discutat deschis despre tarifele percepute de prodecan.
 
Citeşte aici ce le spune prodecanul celor două persoane sub acoperire 
 
 „Şi dacă vă dăm 100 de euro putem spera şi noi la un opt şi noi ceva de genul ăsta. Florin Gorunescu:Da, dar ce vreau să vă spun. Dar gândeşte-te să zicem că faceţi, aşa ca idee... nu la practică vedem cum facem, dar la scris dacă facă de 3 sau 4, este cam greu să facă de un 8 , dacă facă de de un 5 sau un 6, deci asta vreu să vă rog . Adică....investigator. Adică şi semestrul trecut au făcut diferenţa notele pentru bursă şi....
 
Florin Gorunescu: Eu încerc foarte mult, dar încercaţi şi voi, cum să vă spun. Investigator:Da, deci e bine.
Florin Gorunescu: Da, da mulţumesc.     
 
Florin Gorunescu, prodecanul Facultăţii de Farmacie din Craiova, a declarat că este nevinovat „Nu am luat bani de la nimeni“, a spus profesorul. 
 
Dosarul în care Gorunescu este judecată pentru luare de mită în formă continuată se judecă la Curtea de Apel din Craiova. Următorul termen în proces a fost stabilit pentru data de 27 martie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: