Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteniei a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost implicat într-un scandal cu împuşcături

Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteniei a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce a fost implicat într-un scandal cu împuşcături

Irinel Coandă a fost rimis în jiudecată pentru scandalul din centrul Craiovei

Preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteniei, Irinel Coandă zis „Charlie“, a fost trimis în judecată pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi portul de cuţit fără drept. În acelaşi dosar mai este cercetat Pavel Surdu, dar şi alţi doi bărbaţi din Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anchetatorii au stabilit că inculpaţii  în noaptea de 1 spre 2 iulie (2016), împreună cu alte personae neidentificate au atacat cu cărămizi, cuţite şi pistoale mai multe persoane aflate pe terasa unui bar din centrul Craiovei.   

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliala Lazăr, a organizat  pe data de 1 iunie (2016) o petrecere la un bar din Craiova. Pavel Surdu a fost cel are le-a stricat distracţia tinerilor, iar împreună cu alte persoane a venit şi a făcut scandal.

„La un moment dat, persoana vătămată, Lazăr Andrei, a auzit pe unul dintre prietenii săi spunând: «Bă, ăla nu e Michel?», apoi s-a întors să vadă ce se întâmplă, moment în care i-a văzut pe inculpaţii Deculescu Mihai, poreclit Michel şi pe Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, care aveau fiecare câte un cuţit în mână, lung de circa 40 de centimetri. Cu aceeaşi ocazie l-a auzit pe Michel când a zis: «Lazăre, ce căutaţi mă aici? Vă omor!», iar pe partea stângă l-a văzut pe inculpatul Surdu Ion Pavel care avea în mână un pistol cu care a început să tragă în direcţia lui“, au reţinut procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Pavel Surdu, „Charlie“, dar şi alţi doi barbaţi au fost trimişi în judecată pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi portul de cuţit fără drept.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au decis vineri (19 mai) să îl plaseze sub control judiciar pe Irinel Coandă zis , „Charlie“, preşedintele Asociaţiei Suporterilor Olteniei.

Pavel Surdu şi Irinel Coandă au mai avut probleme cu legea şi în trecut. Primul a fost condamnat în anul 2013 cu suspendare pentru infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Cel de-al doilea a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că a lovit un poliţist la un meci de baschet.
   
 

citeste totul despre: