Premieră pe scena Teatrului Liric, în zi de festival internaţional

Premieră pe scena Teatrului Liric, în zi de festival internaţional

„Micuţa Dorothy“, penultima premieră din Festivalul Internaţional Elena Teodorini

Craiovenii se pot delecta în această seară cu o poveste ritmată a lui Dorothy şi căţeluşului ei Ţic-Ţic, protagoniştii spectacolului cu titlu de premieră, un musical de Marius Ţeicu, după un libret de Silvia Kerim.

Ştiri pe aceeaşi temă

Povestea garantează o seară plină de aventură, umor şi învăţături pentru toate vârstele. „Micuţa Dorothy“ şi Ţic-Ţic trec printr-o mulţime de peripeţii de când ciclonul îi ia pe sus cu casă cu tot şi îi duce foarte departe. Ei sunt cei care o scot din decor pe vrăjitoarea cea rea, care îşi atrag admiraţia Zânei Albe şi a spiriduşilor ei, care îşi găsesc prieteni de nădejde în omul de Paie, Omul de Tinichea şi Leul Papanaş în căutarea Vrăjitorului Oz, despre care ştiu că are puterea să îi trmită acasă.

Regia artistică a spectacolului poartă semnătură lui Carmen Roibu, iar scenografia readuce pe afişul spectacolului numele regretatului artist plastic Sorin Novac. Printre artiştii care dau viaţă personajelor se numără Eva Ştefănescu, Anca Ţecu, Daniel Cornescu, Edith Mag, Dragoş Teodorescu, Lelia Vais.
Coregrafia este realizată de Francisc Valkay. Spectacolul va începe la ora 19.00. Este penultima premieră a festivalului, înainte de „La Boheme“, de Puccini, care va şi lăsa cortina peste acest regal muzical pornit pe 29 septembrie, de Opera Maghiară din Cluj şi „Castelul prinţului Barbă-Albastră“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările