Prefectul de Dolj îl contrazice pe Raed Arafat: „Nu avem niciun cetăţean în carantină în judeţ, sunt 30 de oameni izolaţi la domiciliu“

Prefectul de Dolj îl contrazice pe Raed Arafat: „Nu avem niciun cetăţean în carantină în judeţ, sunt 30 de oameni izolaţi la domiciliu“

Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat în seara zilei de luni, 24 februarie, că ar există 8 cetăţeani din judeţul Dolj în carantină din cauza coronavirusului. Prefectul de Dolj infirmă informaţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor furnizate în cadrul unei conferinţe de presă de secretarul de stat Raed Arafat, "avem în Dolj în carantină 8 persoane, din zona Lodi".

Prefectul de Dolj infirmă informaţia şi spune în schimb că ar există zeci de oameni izolaţi la domiciliu. "Nu avem pe nimeni în carantină, avem doar 30 cazuri în izolare voluntară", a declarat Narcis Purcărescu, prefectul judeţului Dolj.

Ar fi vorba, potrivit prefectului, de 26 de oameni întorşi pe cale rutieră din Italia, din zone aflate în vecinătatea celor în care a fost decretată stare de urgenţă, care au ales voluntar să se izoleze la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Aceştia sunt originari din localităţile Lipovu, Cerăt, Piscu Vechi, Sadova. 

În plus, mai există patru cetăţeni întorşi recent din China, care se află în izolare la domiciliu pe raza municipiului Craiova.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: