Poştaşii protestează faţă de concedieri şi faţă de tăierile salariale

Poştaşii protestează faţă de concedieri şi faţă de tăierile salariale

Foto: Arhiva

Poştaşii îşi vor pune mâine tolbele în cui şi timp de două ore vor protesta. Angajaţii sunt nemulţumiţi de disponibilizarile anuntate in randul lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Compania Naţională Poşta Română vrea să dea afară 6000 de angajaţi. ''Suntem de acord că Poşta nu mai e ce era, însă nu suntem de părere că aceasta este soluţia care o va salva. Noi, ca reprezentanţi ai angajaţilor din Companie am cerut lămuriri referitor la aceste disponibilizări, însă fără succes. Nimeni de la Bucureşti nu a vrut să stea de vorbă cu colegii noştri de la SLPR”, i-a spus Mirel Serbu, unul dintre cei doi lideri de la SLPR Dolj care s-au întâlnit azi cu prefectul de Dolj.
 
În judeţul Dolj peste 100 de angajaţi din cadrul Compania Naţională Poşta Română vor trebui să plece acasă.''Au salarii de 800 de lei pe lună şi tichete de masă. Nimeni din conducere nu se gândeşte şi la personal.'', a spus Doina Saulea, şi ea lider sindical la Dolj.
 
Sindicaliştii i-au cerut ajutorul prefectului judeţului Dolj. ''Dumneavoastră îmi spuneţi că este vorba de circa 150 de persoane care ar urma să fie disponibilizate. Mie mi s-a transmis că e vorba de mult mai puţine. Cu siguranţă voi face cunoscută această chestiune la Bucureşti, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, însă înţeleg că problema este una destul de delicată şi de gravă”, le-a spus prefectul Marius Deca celor doi sindicalişti.
 
Poştaşii din Dolj vor protesta mâine timp de două ore. Oamenii sunt supăraţi că peste 100 de salariaţi vor fi concediaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările