Poliţiştii au prins mai mulţi tineri în timp ce spărgeau seminţe şi lăsau cojile pe stradă. Băieţii de cartier au pus mâna pe mătură şi au făcut lună

Poliţiştii au prins mai mulţi tineri în timp ce spărgeau seminţe şi lăsau cojile pe stradă. Băieţii de cartier au pus mâna pe mătură şi au făcut lună

Craiovenii care au făcut mizerie au fost puşi să facă curăţenie

Poliţiştii locali au găsit o idee ca să îi dezobişnuiască pe localnici să mai lase în urma lor mormane de coji de seminţe. Cei care sunt prinşi pe picio greşite trebuie să pună mâna pe mătură şi făraş şi să facă curăţenie.

Poliţiştii locali au efectuat în perioada 10-12 august numeroase controale, iar toţi craiovenii care au fost depistaţi în timp ce spărgeau seminţe şi lăsau cojile pe stradă au fost sancţionate. „Au fost verificate 26 de locuri cunoscute cu astfel de probleme, iar în total, au fost legitimate 338 de persoane, iar 55 dintre ele s-au ales cu amenzi pentru perturbarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru aruncarea pe domeniul public a ambalajelor, peturilor, resturilor de ţigări şi coji de seminţe“, se arată în comunicatul emis de Poliţia Locală.
 
Spartul seminţelor în faţa blocului sau prin parcuri este în toi în această perioadă. Craiovenii care au fost prinşi pe picior greşit au trebuit să pună mâna pe mătură şi făraş şi să facă curat.  
 
       
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările