Pietoni spulberaţi de o maşină care a intrat într-o staţie de tramvai la Craiova. „Veniţi urgent, e dezastru în centru“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident Craiova

Trei persoane care aşteptau sosirea unui tramvai pe un refugiu au fost lovite de o maşină care a venit cu viteză şi s-a răsturnat chiar lângă ei. Zeci de oameni s-au adunat la faţa locului şi au sunat la 112. Cei trei pietoni şi şoferul au ajuns la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Accidentul a avut loc, joi, în centrul Craiovei, în apropierea celui mai mare centru studenţesc din oraş. Şoferul care s-a răsturnat cu maşina în staţia de tramvai a vrut să evite un alt autoturism care aproape ii tăiase calea. Omul nu a mai putut controla vehiculul şi a intrat în oamenii care aşteptau în staţie.

„A fost groaznic. Din toate părţile oamenii sunau la 112. Veniţi urgent, e dezastru în centru. Asta spuneau toţi”, au declarat mai mulţi martori.

Două echipaje SMURD şi mai multe maşini de poliţie au ajuns imediat la faţa locului. În urma accidentului, o femeie şi trei bărbaţi, printre care şi şoferul maşinii răsturnate, au ajuns la spital cu multiple traumatisme şi escoriaţii la nivelul membrelor.

Toate tramvaiele care circulau spre Universitatea din centrul Craiovei au fost oprite în trafic.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească vina celor doi conducători auto implicaţi în accident.

VIDEO

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite