Petreceri de groază pentru craioveni. Vezi ce au pregătit cluburile din Bănie de Halloween!

Petreceri de groază pentru craioveni. Vezi ce au pregătit cluburile din Bănie de Halloween!

Cele mai multe cluburi din Bănie au pregătit petreceri de Halloween. Foto: Adevărul

Mai multe cluburi din Bănie au organizat petreceri tematice pentru noaptea de Halloween, sărbătoare adoptată şi în Bănie. Află mai jos cu ce te îmbie patronii în acest weekend!

Clubul Sweet Escape invită toţi craiovenii dornici de senzaţii tari la petrecerea „Thriller”, unde maestru de ceremonii va fi DJ Ovi. Nu va trebui să scoateţi niciun leu la intrare ca să vă bucuraţi de playlist-ul special creat pentru această noapte!
Şi în clubul Lust veţi fi întâmpinat de o atmosferă înfiorătoare, specifică Halloween-ului. DJ Bratu a pregătit un program special, cheful având ca motto: „The night when you can be who you want to be!”.
Cele mai multe cluburi din Bănie au ales însă să sărbătorească Halloween-ul în noapte de sâmbătă spre duminică. Clubul Queen va fi gazda unei petreceri cu monştri şi vârcolaci, care vă invită să intraţi în atmosfera petreceri şi să vă lăsaţi cuprinşi de frică. Playlist-ul va fi ales cu grijă de DJ Aleen Dark.
Dacă alegeţi clubul Rendez Vous, veţi avea parte de o petrecere cu multe premii şi surprize, după cum spun organizatorii. Măştile vor fi la mare căutare în clubul Helin, de lângă Aeroport, acolo unde se organizează sâmbătă o petrecere cu tematică horror. „Tu ce mască o să porţi?” te întreabă organizatorii.
Clubul Sweet Escape continuă petrecerile de Halloween şi sâmbătă, însă numai fetele vor avea intrare liberă. Şi clubul Motive Room va organiza mâine seară o petrecere pe cinste de Halloween.
Scena 8 vă invită la o petrecere costumată, începând cu ora 22.00, iar organizatorii promit să premieze cel mai frumos costum cu o sticlă de whisky.
Singurul club care va organiza petrecerea duminică, chiar în noaptea de Halloween este Pub 300, unde, sub genericul „Măcelul începe la lăsarea serii”, organizatorii îi invită pe aceia dintre voi care vreţi o porţie de distracţie să veniţi costumaţi în personaje înfricoşătoare. Cele mai reuşite costume vor fi premiate!

Dacă nu aţi reuşit să găsiţi încă un costum potrivit pentru Halloween, trebuie să ştiţi că în Bănie nu există un magazin specializat. Puteţi găsi însă măşti tradiţionale de calitate în magazinul "Carul cu oale" din incinta Secţiei de Ştiinţe ale Naturii a Muzeului Olteniei. În magazinele situate la parterul complexului Mercur se află la vânzare pălării de vrăjitoare şi măşti la doar câteva zeci de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările