Peste 100 de jandarmi, poliţişti şi pompieri din Dolj sunt suspecţi de Covid 19. Ultimul confirmat: un poliţist de frontieră

Peste 100 de jandarmi, poliţişti şi pompieri din Dolj sunt suspecţi de Covid 19. Ultimul confirmat: un poliţist de frontieră

Poliţistul de frontieră confirmat pozitiv este încadrat la Sectorul Poliţiei de Frontieră Bechet. Alţi 14 colegi cu care poliţistul de frontieră a intrat în contact se află în izolare la domiciliu şi aşteaptă să fie testaţi. Între timp, la Spitalul de Boli Infecţioase, jandarmii infectaţi aşteaptă să se vindece.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce poliţistul de frontieră din Bechet a fost confirmat cu Covid 19, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a dispus readaptarea dispozitivului cu poliţişti de frontieră din cadrul celorlalte ture de serviciu, astfel încât să se poată executa misiunile specifice de supraveghere şi control. Totodată urmează să se efectueze decontaminarea sediului sectorului şi a autovehiculelor din dotare.

În prezent, poliţistul de frontieră se află internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova, alături de jandarmii infectaţi.
În Dolj, 28 de jandarmi de la Brigada Mobilă Craiova au fost depistaţi pozitivi după ce au fost într-o misiune în judeţul Gorj. 

Autorităţile doljene au anunţat că în prezent  sunt izolate la domiciliu 105 cadre ale Ministerului Afacerilor Interne (69 jandarmi, 21 poliţişti, 14 poliţişti de frontieră şi 1 pompier).

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică afectării de către virusul COVID-19.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: