Pavel Boboc Surdu a fost arestat pentru că a încălcat interdicţiile impuse de instanţă. Este acuzat că a tras cu pistolul în centrul Craiovei

Pavel Boboc Surdu a fost arestat pentru că a încălcat interdicţiile impuse de instanţă. Este acuzat că a tras cu pistolul în centrul Craiovei

Pavel Surdu Boboc a tras cu pistolul în centrul oraşului

Pavel Boboc Surdu a fost trimis în judecată în stare de libertate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lţngă Tribunalul Dolj pentru lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz de armă fără drept şi portul de cuţit fără drept.

Ştiri pe aceeaşi temă

Instanţa i-a impus lui Pavel Boboc Surdu anumite condiţii pentru a putea fi eliberat sub control judiciar, însă acestea nu a respectat obligaţiile şi a fost arestat. Oamenii legii l-au găsut într-un bar din Craiova, acolo unde se afla cu mai multe persoane cu care nu ar fi trebuit să intercaţioneze.
 
Poliţiştii au sesizat  instanţa, iar magistraţii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile.   
 
De la ce a pornit scandalul?
 
Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliala Lazăr, a organizat  pe data de 1 iunie o petrecere la un bar din Craiova. Pavel Surdu a fost cel are le-a stricat distracţia tinerilor, iar împreună cu alte persoane a venit şi a făcut scandal.
 
„La un moment dat, persoana vătămată, Lazăr Andrei, a auzit pe unul dintre prietenii săi spunând: «Bă, ăla nu e Michel?», apoi s-a întors să vadă ce se întâmplă, moment în care i-a văzut pe inculpaţii Deculescu Mihai, poreclit Michel şi pe Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, care aveau fiecare câte un cuţit în mână, lung de circa 40 de centimetri. Cu aceeaşi ocazie l-a auzit pe Michel când a zis: «Lazăre, ce căutaţi mă aici? Vă omor!», iar pe partea stângă l-a văzut pe inculpatul Surdu Ion Pavel care avea în mână un pistol cu care a început să tragă în direcţia lui“, au reţinut procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.
 
Anchetatorii au mai stabilit că inculpatul Vitan Sandu, poreclit Gârmanu, dar şi Mihai Deculescu, au încercat să îl taie pe Andrei Lazăr cu un cuţit. Printre atacatori s-a numărat şi Charlie (unul dintre liderii facţiunii Sezione Ultra). Oamenii legii au găsit la faţa locului  nouă tuburi de cartuşe, dintre care două de calibrul 9 mm, cinci de calibrul 10X22T şi două de calibrul 8 mm.
 
Pavel Surdu şi Irinel Coandă au mai avut problem cu legea şi în trecut Primul a fost condamnat în anul 2013 cu suspendare pentru infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Iar cel de-al doilea a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru că a lovit un politest la un meci de baschet.
 
citeste totul despre: