Omul de afaceri Iulian Siclitaru, prins pe Aeroportul din Craiova. A fost condamnat la închisoare în dosarul „Transgaz“, alături de Dinel Staicu

Omul de afaceri Iulian Siclitaru, prins pe Aeroportul din Craiova. A fost condamnat la închisoare în dosarul „Transgaz“, alături de Dinel Staicu

Omul de afaceri Iulian Siclitaru a fost condamnat în dosarul Transgaz Foto: Arhiva

Iulian Sicliatru a fost condamnat în anul 2015 la patru ani de închisoare în dosarul „Transgaz“, alături de Dinel Staicu. Omul de afaceri a fugit imediat din ţară, însă a fost reţinut pe data de 7 ianuarie, după ce a coborât dintr-un avion care venea din Marea Britanie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Iulian Siclitaru este acuzat că, alături de Dinel Staicu şi de alte şapte persoane, au fraudat Transgaz SA Mediaş cu peste 26 de milioane de lei. În anul 2007 au fost trimişi în judecată, iar opt ani mai târziu au fost condamnaţi defintiv la închisoare de Curtea de Apel Bucureşti.

Prins pe Aeroportul din Craiova

Dinel Staicu a primit o condamnare de 9 ani în dosarul Transgaz, iar Iulian Siclitaru a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Ceilalţi inculpaţi au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între patru şi şapte ani de închisoare.
Instanţa a mai dispus ca inculpaţii să achite Transgaz Mediaş suma totală de 24.185.728 de lei. Ioana Carmen Popescu, Tudorică Siclitaru şi Vlad Rebega au fost duşi imediat în arest, însă Iulian Siclitaru nu a fost găsit şi a fost dat în urmărire internaţională.

Omul de afaceri Iulian Siclitaru a fost reţinut pe data de 7 ianuarie, după ce a coborât dintr-un avion care venea din Marea Britanie.
 

citeste totul despre: