O tânără din Băileşti este printre cei mai buni elevi din ţară. Este olimpică naţională la trei materii

O tânără din Băileşti este printre cei mai buni elevi din ţară. Este olimpică naţională la trei materii

Eleva de 15 ani din Băileşti este printre cei mai buni din ţară

O elevă de 15 ani din Băileşti este olimpică naţională la trei materii: biologie, fizică şi matematică. Elisa Bănică a declarat că pentru a putea face performanţă nu este nevoie de meditaţii scumpe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Elisa Bănică, în vârstă de 15 ani, din oraşul Băileşti, este elevă în clasa a-IX-a la Liceulul „Mihai Viteazul”. Este printre cei mai buni elevi din ţară. Adolescenta este olimpică naţională la biologie, fizică şi matematică. „Îmi doream să ajung la această performanţă şi iată că am reuşit. Dar nu mă aşteptam chiar la toate trei. Mă gândeam la una, cel mult două să obţin rezultate bune”, a spus Elisa Bănică.
 
Elisa Bănică susţine că se poate face performanţă şi într-un oraş mic. Eleva de 15 ani recunoaşte că este serioasă şi a demonstrat că se pot obţine rezultate remarcabile şi fără meditaţii scumpe. „Mă întâlnesc cu eleva în afara programului şi lucrăm mai mult decât ce este în programă”, a declarat Daniel Beldea, profesorul de matematică.
 
Profesorii au doar cuvinte de laudă la adresa elevi de 15 ani.  „Este un copil deosebit, o cunoşteam încă din şcoala gimnazială”, a precizat Gabriel Tica, directorul Liceului „Mihai Viteazul” Băileşti.
 
Elisa Bănică se pregăteşte să meragă la olimpiadele naţionale care vor avea loc luna viitoare, însă doar la două concursuri o să ajungă pentru că datele se suprapun. 
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările