O familie întreagă a murit în accidentul din Olt. Fratele geamăn al bărbatului decedat ar fi presimţit tragedia: „Urca scările în momentul ăla şi i s-a făcut rău“

O familie întreagă a murit în accidentul din Olt. Fratele geamăn al bărbatului decedat ar fi presimţit tragedia: „Urca scările în momentul ăla şi i s-a făcut rău“

Familia care a murit în accidentul din Olt va fi înmormântată astăzi

Doi copii, de 3 si 5 ani, dar şi părinţii lor şi antrenorul lotului de tenis Junior III de Tenis de Masă al României au murit într-un accident produs luni după-amiază, în Olt. Şoferul unui TIR a intrat pe contrasens, după ce i-a explodat un cauciuc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rudele familiei care au murit în urma accidentului înfiorător din judeţului Olt au povestit cu lacrimi în ochi că fratele geamăn al lui Petre a presimţit totul.

„Urca scările de la parter la etajul 1 şi exact atunci, în momentul ăla nu mai putea să urce la un etaj, i-a venit rău. Ei tot timpul se simţeau unul pe altul“, a declarat Grigore Ion, bunicul copiilor.

Oamenii legii au stabilit că şoferul TIR-ului rămăsese fără permisul de conducere cu trei ore înainte de producerea accidetului. Poliţiştii au mai descoperit că anvelopa care a explodat era veche şi reşapată.

În accidentul din judeţul Olt a murit şi antrenorul lotului Junior III de tenis de masă al României.

Mihai Bobocică a antrenat echipa de juniori de Tenis de Masă a Italiei, fiul său fiind campion naţional al italienilor la acest sport.  Bărbatul se îndrepta către Mioveni şi era însoţit de un prieten, iar ambii mergeau să vadă un important meci de tenis de masă. „Am ajuns, l-am văzut, din păcate nu s-a mai putut face nimic. O tragedie, ce-aş mai putea să spun, suntem foarte supăraţi. A fost un om bun, un coleg bun, a dat tenisului de masă jucători foarte bine pregătiţi în vremea de glorie a Craiovei, campioni chiar, a avut rezultate foarte bune la băieţi. Acum colabora cu federaţia, realiza selecţii la categoriile mici de vârstă, copii care promit“, a declarat Petre Arnăutu.  

Victimele accidentului din Olt vor fi înmormântate astăzi la Craiova.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: