O familie din Craiova - mama, tatăl şi doi copii - a murit în accidentul rutier din Olt VIDEO

O familie din Craiova - mama, tatăl şi doi copii - a murit în accidentul rutier din Olt VIDEO

Accidentul rutier de la Pădurea Saru s-a produs din cauza exploziei unei anvelope

Patru persoane - mamă, tată şi doi copii, dar şi un antrenor de tenis au murit în urma unui accident rutier produs în Olt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul rutier de la Pădurea Saru s-a produs din cauza exploziei unei anvelope, şoferul unui tir care se deplasa pe direcţia Slatina - Craiova pierzând controlul asupra direcţiei de mers şi pătrunzând pe contrasens, unde a lovit frontal două autoturisme. În primul autovehicul un Seat se aflau două persoane, iar în Ford se aflau patru persoane (doi adulţi şi doi copii).
 
VIDEO
 
Şoferul în vârstă de 62 de ani din autoturismul Seat şi-a pierdut viaţa, iar pasagerul din dreapta a scăpat fără răni. În cel de-al doilea autovehicul se afla o familie din Craiova -mama, tata şi doi copii, iar toţi au decedat.
 
VIDEO
 
Familia care a pierdut în accidentul rutier de la Pădurea Saru venise în Craiova de sărbători să petreacă alături de familie. Cei patru se întorceau astăzi către Bucureşti, acolo unde locuiau de ani buni. Petre Ion era antreprenor în capitală, iar Maria Mirabela Ion deţinea un bar în centrul vechi al capitalei. „Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat. În urmă cu două zile i-am văzut câteva minute şi am discutat cu ei. S-au mutat de câţiva ani în Bucureşti şi mi-au spus că sunt mulţumiţi de viaţa pe care o aveau în capitală.. Au venit să petreacă Sărbătorile Pascale cu părinţii“, a povestit un vecin.  
 
Din primele cercetări, cauza probabilă a producerii cumplitului accident este explozia unei anvelope la tirul implicat. Şoferul a pierdut din această cauză controlul asupra direcţiei şi a intrat pe contrasens, lovind cele două autoturisme. 
 
Mihai Boncică, în vârstă de 63 de ani, din Craiova, antrenor de tenis de masă a decedat în urma accidentului rutier din Olt. Bărbatul se îndrepta către Mioveni şi era însoţit de un prieten, iar ambii mergeau să vadă un important meci de tenis de masă.
 
„Am ajuns, l-am văzut, din păcate nu s-a mai putut face nimic. O tragedie, ce-aş mai putea să spun, suntem foarte supăraţi. A fost un om bun, un coleg bun, a dat tenisului de masă jucători foarte bine pregătiţi în vremea de glorie a Craiovei, campioni chiar, a avut rezultate foarte bune la băieţi. Acum colabora cu federaţia, realiza selecţii la categoriile mici de vârstă, copii care promit“, a declarat Petre Arnăutu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: