Nuntă cu mare fast în Dolj. Primarul unei comune a fost dus la eveniment cu elicopterul: „Fu mişto! A fost ambiţia lu’ finu’“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Captură video
FOTO Captură video

Primarul comunei Caraula, din judeţul Dolj, Titel Păun, a fost naş al unor tineri căsătoriţi şi fiind un invitat important al evenimentului el a fost adus cu elicopterul. Zborul a avut loc miercuri, 29 septembrie, şi zeci de localnici s-au adunat sa-l vadă pe edil la bordul aparatului de zbor.

Momentul a fost transmis live pe Facebook chiar de primar. El arată cum este luat de acasă cu elicopterul şi merge spre eveniment.

„Mult-aşteptatul şi promisul elicopter ajunge la Caraula, unde are loc cea mai tare nuntă a anului. Surpriza s-a produs, aşa cum am promis”, a anunţat primarul Titel Păun, în timp ce nuntaşii şi sătenii se adunaseră ca la urs să vadă „minunea”.

VIDEO Elicopter la nuntă

Întregul moment a fost pus în scenă de miri. Şi-au dorit ca ziua în care şi-au unit destinele să fie marcată într-un mod unic.

„- Ziceţi ceva, domnul primar, ziceţi ceva!

- Mi-e rău!”

Elicopterul a aterizat pe un teren situat peste drum de primărie, acesta aparţinând edilului. Sătenii şi-au făcut griji pentru siguranţa primarului, aşa că o femeie i-a spus:

„Să nu pici, domn primar, d-acolo, dă sus”

Primarul a răspuns în spirit de glumă: „Ăsta să fie norocul meu, Miţo!”. Despre experienţa cu zborul, Titel Păun s spus că „Fu mişto! A fost ambiţia lu finu”.

Titel Păun se află la al doilea mandat şi cu toate că edilul şi-a permis să zboare cu elicopterul, comuna are multe probleme, cum ar fi drumurile neasfaltate, scrie Oltenia TV.

VIDEO Nuntă cu elicopter

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite