Nemţii caută bucătari şi cameriste în Oltenia. Vezi aici ce alte slujbe sunt disponibile în străinătate!

Ţările europene oferă românilor sute de slujbe sezoniere sau permanente prin site-uri de recrutare sau prin EURES. Cei care aplică pentru slujbele din străinătate trebuie să ştie o limbă străină la nivel mediu şi să aibă calificare şi experienţă în domeniu.

Ştiri pe aceeaşi temă

V-aţi săturat de serviciul pe care îl aveţi şi credeţi că e o momentul pentru o schimbare? Aveţi la dispoziţie sute de slujbe în Germania, Austria sau Danemarca prin contract sezonier sau permanent. Societatea austriacă Men For Trees Forstpersonal Management GmbH oferă, spre exemplu, 30 de locuri de drujbist calificat în regiunea Oo, în localitatea Waldhausen.
Candidaţii trebuie să aibă o experienţă de minim cinci ani în tăierea copacilor din păduri şi să ştie germana la nivel mediu. Persoanele selectate vor primi 1.200 de euro lunar în mână şi vor beneficia de cazare gratuită în locuinţe dotate cu bucătărie proprie şi maşină de spălat, echipament de lucru, precum şi autoturism de serviciu în cadrul unui contract de muncă de şase luni, cu posibilitate de prelungire. Data limită până la care se pot depune aplicaţii este de 7 august. Află mai multe detalii şi unde trebuie să trimiţi CV-ul aici!


2.000 de euro, salariu de asistentă în Bavaria


Oferta de muncă este şi mai variată în Germania. Hotelul Zum Rautenkranz din localitatea Helbra, regiunea Sachsen Aqnhalt caută prin reţeaua EURES ospătari şi bucătari cu calificare şi o experienţă de minim doi ani. Potrivit anunţului publicat în reţea, contractul va începe imediat ce candidatul este recrutat. Tot în Germania, dar la un hotel din zona Marea Nordului, se caută bucătari şi cameriste. Candidaţii trebuie să ştie limba germană şi limba engleză, cei admişi trebuind să plece imediat la locul de muncă. Află mai multe detalii aici şi aici!

În Bavaria îşi pot găsi de lucru şi asistentele medicale care vor să îşi facă un trai peste hotare. Acestea vor primi 2.000 de euro brut pe lună şi vor munci 40 de ore pe săptămână. Limba germană este însă obligatorie pentru cei care aplică pentru aceste posturi. Angajatorul oferă sprijin în obţinerea permisului de muncă şi a unei locuinţe şi îi va permite persoanei recrutate să înveţe germană în cadrul şcolii proprii. Contractul de muncă este permanent, iar aplicaţiile trebuie trimise până la 31 august. Află mai multe detalii aici!


Electricieni pentru întreţinerea turbinelor eoliene


Dacă sunteţi electrician sau electromecanic, cu siguranţă vă veţi găsi de lucru în Danemarca. Angajatorii din această ţară caută lucrători care să aibă grijă de turbinele din câmpurile eoliene. Candidaţii trebuie să aibă o condiţie fizică bună, să ştie limba engleză, să aibă permis de conducere şi o mobilitate crescută pentru deplasări, iar dacă aţi urmat cursuri de prim-ajutor, aveţi deja un avantaj în faţa celorlalţi competitori. Află mai multe detalii aici şi aici!

Tot în Danemarca se caută stagiari pentru lucrul în fermele de porci. E musai însă ca persoanele care aplică să aibă studii în acest sens: să fi absolvit în 2009 sau 2010 liceul agricol, o şcoală profesională de profil, o facultate de zootehnie sau medicină veterinară. Sunt acceptaţi însă şi studenţi din ani terminali din cadrul acestor facultăţi. Candidaţii trebuie să aibă între 18 şi 30 de ani, permis de conducere, precum şi experienţă în conducerea tractorului. Contractele sunt încheiate pe perioade cuprinse între şase şi 18 luni, iar persoanele care vor fi recrutate vor lucra 37 de ore pe săptămână. Află mai multe detalii aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările