Miting în Piaţia Mihai Viteazul din Craiova, după votul din Senat în cazul Oprea. Protestatarii: „Integritate nu imunitate“ FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiovenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea
Craiovenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea

Protestatarii şi-au arătat revolta faţă de parlamentarii, care pe data de 19 septembrie, au decis să îl protejeze pe Gabriel Oprea. Au votat împotriva urmării penale cerute de DNA şi i-au lăsat imunitatea intactă fostului Ministru de Interne.

Craiovenii au cerut dreptate pentru poliţistul Bogdan Gigina, dar  au cerut şi demisia lui Gabriel Oprea din Senat. „Un poliţist a murit în timpul serviciului, iar Gabriel Oprea vrea să scape basma curată. Le-a cerut parlamentarilor să îl ajute, iar unii au votat împotriva urmăririi penale cerute de DNA. Să lăsăm justiţia să îşi faă dreptate în acest caz. Cu toţii suntem alături de familia poliţistului Gigina. Fostul Ministru de Interne ar trebuie să aibă demnintate şi să îşi dea demisia din Senat. Gabriel Oprea este acuzat de ucidere din culpă, însă colegii lui l-au potejat, iar din punctul meu de vedere este un lucru inadmisibil“, a spus unul dintre protestatari.

Craiovenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea

       

Protestatarii au cerut demisia lui Gabriel Oprea

Craiovenii au purtat afişe pe care au scris mare: „DNA nu te Oprea!“, „Solidaritate!“, „Integritate nu imunitate“. „S-a făcut o nedreptate din păcate, iar România trebuie să meargă în stradă. Ne-am săturat de ce s-a întâmplat cu cazul Oprea, puneţi-vă în locul mamei poliţistului care a murit. Putea să fie orice acolo şi nu este corect ce au făcut parlamentarii. Ar trebui să îşi dea ei demisia“, a spus un protestatar.    

VIDEO 

Protestatarii au cerut demisia lui Gabriel Oprea 

pol

Fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea a declarat, miercuri, la Antena 3, că a comis o eroare prin faptul că a cerut colegilor din Senat să voteze împotriva încuviinării urmăririi sale penale pentru uciderea din culpă a poliţistului Bogdan Gigina, Oprea precizând ca ia în calcul varianta demisiei din Parlament.

Craiovenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea

Bogdan Gigină (28 de ani) şi-a pierdut viaţa în timp ce deschidea coloana oficială a şefului său. Martorii audiaţi de procurori au declarat că în „misiunea” în care se afla poliţistul în seara în care a căzut cu motocicleta în groapă, coloana oficială mergea cu aproximativ 80 de kilometri la oră. 

Craiovenii au cerut demisia lui Gabriel Oprea
Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite