Militarul din Craiova acuzat că şi-a incendiat iubita măritată din gelozie, arestat. Femeia a decedat la spital

Militarul din Craiova acuzat că şi-a incendiat iubita măritată din gelozie, arestat. Femeia a decedat la spital

Militarul Daniel Truţă şi-a incendiat concubina cu 23 de ani mai tânără

Militarul Daniel Ştefan Truţă a fost arestat de magistraţii Tribunalului Militar Timiş pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul şi-a incendiat concubina în ziua de Dragobete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Militarul este acuzat că şi-a ucis concubine cu 23 de ani mai tânără pe fondul unor neînţelegri şi a geloziei. 
„La data de 24 februarie 2017, pe fondul unui conflict între inculpat şi concubina sa, acesta a stropit cu alcool sanitar victima, apoi, cu ajutorul unui spray şi a unei brichete, i-a dat foc. Victima a suferit o serie de leziuni, prezentându-se împreună cu agresorul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, unde a fost internată, iar astăzi aceasta a decedat”, se arată în comunicatul emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Justiţie ţi Casaţie. 
 
Arestat pentru tentativă de omor     
 
Daniel Ştefan Truţă a fost arestat de magistraţii Tribunalului Militar Timiş pentru omor calificat. Militarul şi-a incendiat iubita măritată din gelozie în ziua de Dragobete. Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 35% din suprafaţa corpului, iar la câteva zile a decedat. „A fost internată la terapie intensivă pentru chirurgie plastic, iar acolo a continuat tratamentul de specialitate intens, de reanimare, cu consultări disciplinare. Evoluţia a fost una nefavorabilă, iar pacienta a murit”,, a spus Cristina Geormănenau, purtătorul de cuvânt din cadrul Spitalului Judeţean Craiova.
 
Mama militarului a aflat exact ce s-a întâmplat între fiu ei şi concubine acestuia de la avocat.
      
 
 
citeste totul despre: