Meniuri sofisticate şi muzică de calitate. Ce propun restaurantele şi cluburile din Craiova pentru seara de Revelion

Meniuri sofisticate şi muzică de calitate. Ce propun restaurantele şi cluburile din Craiova pentru seara de Revelion

Patronii barurilor şi restaurantelor le-au pregătit musafirilor bucate ales şi numeroase surpize

Patronii restaurantelor şi barurilor din Craiova mizează pentru un revelion reuşit. Locurile vor fi pline la noaptea dintre ani, iar majoritatea petrecăreţilor şi-au făcut deja rezervare.

Gustare rece, rondele de somon cu „Dijon” cu lămâie, rulou de curcan cu alune, cotlet de porc împănat sunt doar câteva dintre bunătăţile pe care le vor degusta oltenii înainte şi după ce vor ciocni cupa de şampanie de la miezul nopţii. „Mai avem locuri libere pentru noaptea de Revelion. Noi le oferim oltenilor o noapte de vis cu multe surprize. Cu siguranţă vor avea parte de distracţie pe cinste. Cei care vor să petreacă Revelion la restaurantul nostru trebuie să plătească 220 de lei”, a spus un reprezentat al hotelului Emmea Est.  

Bucătarii de la Pensiunea „Carul din Stele” vor să îi surpindă şi anul acesta pe musafiri cu piept de curcan mediteranean, pere umplute cu cremă de castane şi piure de brocoli, dar şi cu muşchi de porc în crustă, ierburi aromatice, cartofi zdrobiţi cu un şi buchetieră de murături. Atmosfera va fi întreţinută de Constantin Enceanu, Taraful Gelu Purcelan şi DJ Edi Nicola. „Am plătit 300 de lei la pensiunea „Carul din Stele” pentru noaptea de Revelion. Meniul este unul sofisticat. Vreau să gust din toate bucatele”, a spus Marius Ciucă.

Preţul unui meniu pentru noaptea de Revelion la Hotel „Europeca” este 250 de lei. Patronii spun că lumea a început să-şi facă rezere un loc la restaurant încă de la începutul lunii decembrie. Oltenii care au ales să îşi petreacă noaptea dintre ani la Hotel „Europeca”  vor putea gusta: crochete de schweitzer, ruledă de caşcaval cu fructe confiate, curcan cu tapenade de sos alb sau muşchi de porc în sos de coniac. „Mneiul este unul bogat, iar în acest moment mai avem locuri libere. Ambientul muzical va fi asigurat de formaţiile Paul Negiţă Band şi Cristi Rus Band, alături de trei interprete de muziă uşoară şi populară”, a spus un reprezentant al Hotelului „Europeca”.  

În cluburi petrecerea de Revelion vă costă mai ieftin. Sunt localuri unde cei care fac rezervare în perioada 20 noiembrie-20 decembrie vor plăti 130 de lei. Craiovenii care aleg pe ultima sută de metri să meargă în noaptea dintre ani într-un club vor plăti între 150 de lei şi 180 de lei. Zen Rasta Pub” din Craiova organizează petrecere cu open bar, platou rece, platou cald, desert. Startul distracţiei va fi dat la ora 21.00.

Chicago Bar&Food din Craiova organizează petrecere pentru noaptea dintre ani. Meniul este unul bine ales, iar musafirii vor primi masă de brânzeturi, apertiv rece, aperitiv cald, fel principal şi desert. Craiovenii vor trebuie să scoată din buzunar 200 de lei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: