Melania Renghea, poliţista care a încercat să îşi ucidă fostul şef, a depus contestaţie la executarea pedepsei. Instanţa i-a respins cererea ca nefondată

Melania Renghea, poliţista care a încercat să îşi ucidă fostul şef, a depus contestaţie la executarea pedepsei. Instanţa i-a respins cererea ca nefondată

Poliţista Melania Renghea a fost condmanată pentru tentativă de omor

Melania Renghea l-a înjunghiat, pe data de 26 decembrie 2012, în maşina sa, pe Gheorghe Barbu, superiorul său de la acea vreme, pe care il acuza de şantaj. Poliţista a fost condamnată la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor de magistraţii Curţii de Apel Craiova în anul 2016.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţista Melania Renghea le-a spus anchetatorilor că l-a înjunghiat pe Gheorghe Barbu din cauză că a obligat-o să întreţină relaţii sexuale atât cu el, dar şi cu mai mulţi poliţişti şi un procuror din Olt. În urma acestor acuzaţii, întreaga conducere IPJ Olt de la vremea respectivă a fost destituită.

Melania Renghea a depus imediat după ce a fost condamnată o cerere de întrerupere a executării pedepsei pentru a-şi ingriji cel de-al treilea copil, iar în iulie 2016 a obţinut acest lucuru, iar timp de un a fost pusă în libertate. Soţul poliţistei s-a spânzurat în anul 2017 de un pom în curtea casei sale, iar cei trei copii au fost daţi în plasament de urgenţă bunicii materne, care locuieşte în Slatina.

Poliţista din Olt a contestat imediat decizia de încarcerare, însă Curtea de Apel Criova i-a respins cererea pe data de 16 februarie. „Respinge contestaţia ca nefondată. Obligă petenta la 70 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă“, se arată în motivarea instanţei.
    

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările