Maşina de pompe funebre a fost ridicată de angajaţii RAT Craiova. Autoturismul a fost parcat pe trecerea de pietoni

Maşina de pompe funebre a fost ridicată de angajaţii RAT Craiova. Autoturismul a fost parcat pe trecerea de pietoni

Maşina de pompe funebre a fost ridicată de angajaţii RAT

Angajaţii RAT Craiova au ridicat în această dimineaţă maşina de pompe funebre parcată pe trecerea de pietoni. Şoferii care parchează maşinile neregulamentar trebuie să plătească între 150-300 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regia Autonomă de Transport Craiova a început de ieri ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar pe domeniul public. Maşina de pompe funebre parcată pe trecerea de pietoni a căzut în această dimineaţă în plasa angajaţilor instituţie. „Operaţiunea de ridicare, transport şi depozitare a debutat cu 14 autoturisme ridicate din zone aglomerate, respectiv centru şi marile bulevarde. Vorbim doar de masini care fie erau lăsate în staţii de autobuz, fie pe trecerile de pietoni, fie obstrucţionau vizibilitatea în intersecţii sau blocau accesul pe proprietate. Aşadar, nu facem vânătoare de maşini, ci pur şi simplu ne dorim să decongestionăm circulaţia în punctele sensibile care sunt sufocate de autovehicule parcate ilegal“, spune Sorin Manda, city-managerul oraşului.
 
Şoferii care au parcat neregulamentar trebuie să scoată din buzunar 300 de lei pentru activitatea de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate şi parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al municipiului Craiova şi 150 lei/vehicul pentru activitatea de ridicare, în situaţia în care proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării şi este de acord cu suportarea acestor cheltuieli.
 
citeste totul despre: