VIDEO „Marele miting PSD“ de la Craiova a început cu momentele câtorva protestatari singuratici: „La puşcărie, Dragnea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul PSD de la Craiova a început puţin după ora 16.00, câteva mii de oameni fiind mobilizaţi din toate judeţele Olteniei. Manifestanţia nu a fost lipsită de incidente, două persoane fiind ridicate după ce au scandat lozinci anti-PSD. La începutul manifestaţiei, Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime.

GALERIE FOTO

UPDATE Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Craiova: „Mi-aţi spus «Liviule, chiar dacă te arestează, noi venim şi te scoatem!»“

UPDATE 17.24 Discursul Rovanei Plumb: „Iohannis blochează zi de zi măsurile bune pentru noi, pentru români. România are nevoie de mai mulţi bani europeni pentru spitale, şcoli, drumuri, autostrăzi. În următoarea perioadă se va negocia viitorul buget al UE. E important să avem la Bruxelles patrioţi care să ştie să negocieze pentru România, să obţinem fondurile pe care le merităm", a spus Plumb.

"De aceea, şi salariile românilor trebuie să fie la niveul din UE. La asta lucrează PSD de doi ani de zile şi la asta vom lucra în continuare. Vreau să vă spun, privindu-vă în ochi, că eu voi vorbi de bine România, pentru că îmi iubesc ţara şi pentru că avem multe lucruri de bine de spus despre România, despre ţara noastră. Nu voi vota niciodată împotriva ţării mele, aşa cum au făcut-o cei din PNL, nu voi vorbi niciodată împotriva ţării mele, aşa cum fac cei din opoziţie. Cum să te respecte Europa, când cei care vorbesc cel mai mult împotriva României sunt cei din opoziţie? Pe 26 mai să votăm să rămână acasă cei care au votat împotriva României", a mai spus Plumb.

UDPATE 17.15 Discursul lui Claudiu Manda: ”Nu acceptăm să vină Sică Mandolină şi clovnii săi să ne critice că nu am făcut nimic pentru Dolj. Avem peste 60 de proiecte în derulare în acest moment: şcoli, canalizare, sedii de primării etc. Opoziţia nu cunoşate România reală, crede că adevărul e doar pe Facebook şi se miră de ce nu îi susţin primarii şi vin la noi”, a mai spus Manda. Acesta a dat câteva exemple de proiecte pentru care se fac demersuri. ”Nu ne vom opri până nu vom vedea înfăptui drumul expres Craiova-Piteşti. În 2013 au venit aici Ponta şi Şova, au spus că ne fac autostradă. Ne-au minţit. Liberalii portocalii au avut trei miniştri din Dolj, nu au făcut nimic. Guvernul nostru va face drumul expores”, a mai afirmat senatorul PSD.

UPDATE 16.50 Liderul PSD Liviu Dragnea s-a îndreptat spre scena unde urmează să ţină un discurs prin mijlocul mulţimii, alături de partenera viaţa Irina Tănase, Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu.

Câteva mii de oameni au fost mobilizaţi la Craiova vineri, 12 aprilie din toate judeţele Olteniei. Aduşi cu autobuze care au oprit în preajma Stadionului "Ion Oblemenco", oamenii s-au deplasat ulterior spre centrul oraşului, acolo unde a fost instalată o scenă, în faţa Teatrului Naţional din Craiova.

Majoritatea sunt angajaţi ai regiilor publice locale, a primăriilor sau a instituţiilor publice subordonate primăriilor locale.

Claudiu Manda, unul dintre liderii PSD Dolj, a vorbit în zilele precedente despre acest eveniment electoral ca despre "un mare miting PSD". Adunarea de partid este autorizată până la ora 17.30.

Localnicii din Craiova sunt revoltaţi de faptul că traficul se desfăşoară cu mare greutate în oraş, în condiţiile în care străzile din centrul oraşului au fost închise pentru adunarea participanţilor la miting.

Protestatar la mitingul PSD de la Craiova: „La puşcărie, Dragnea, Olguţa şi Olguţu!“

În jurul orei 16.00, liderul PSD Liviu Dragnea a ajuns la Craiova şi a fost introdus în primărie pe uşa din spate, în condiţiile în care un protestatar striga în faţa instituţiei "La puşcărie, Dragnea!". După ce protestatarul a fost condus de jandarmi în afara perimetrului, Liviu Dragnea a ieşit din clădirea primăriei înconjurat de mai mulţi oameni pe post de gărzi de corp.


Liviu Dragnea a ieşit din sediul Primăriei Craiova, înconjurat de paznici, şi urmat de Olguţa Vasilescu FOTO Ana Popescu

Imagine indisponibilă
Miting PSD la Craiova FOTO Dorin Constanda
Miting PSD la Craiova FOTO Dorin Constanda
Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite