Lupul găsit în Parcul Nicolae Romanescu este de fapt un câine lup cehoslovac

Lupul găsit în Parcul Nicolae Romanescu este de fapt un câine lup cehoslovac

Câinele lup a fost recuoerat de stăpână

Lupul descoperit în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, nu este sălbatic, ci este un câine lup cehoslovac. Câinele are acte în regulă şi a fost recuperat de proprietar.

O tânără de 21 de ani s-a prezentat în această dimineaţă la Grădina Zoologică din Craiova şi a recuperate lupul cehoslovac. „Poliţiştii Secţiei 2 au fost contactaţi de reprezentaţii RAADPFL care i-au informat că la grădina Zoologică s-a prezentat o femeie de 21 de ani, din Craiova care susţine că animalul depistat în cursul zilei de ieri in Parcul Nicolae Romanescu este de fapt un câine care îi aparţine, totodată solicitând restituirea animalului. Craioveanca a prezentat carnetul de sănatate al cainelui si documentul de identificare emis de un Cabinet Veterinar din Craiova acesta făcând parte dintr- o rasă care nu este agresivă, un caine lup cehoslovac, în vârstă de 1 an si jumătate, şi care de asemenea avea implantat cip. Este înregistrat şi luat în evidenţe“, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările