Lucrările la cartierul chinezesc din Craiova au fost finalizate în proporţie de 10% în doi ani

Lucrările la cartierul chinezesc din Craiova au fost finalizate în proporţie de 10% în doi ani

În doi ani s-a finalizat doar 10% din investiţia promisă de firma din China

Firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL a anunţat în 2015 că va construi în următorii doi ani în Bănie un cartier de 35 de blocuri, cu câte 10 etaje şi penthouse în formă de pagodă. Până în momentul de faţă lucrarea a fost executată doar în proporţie de 10%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Firma Shandong Ninjiang SC Construction Group Investment Romania SRL a promis în momentul în care şi-a luat angajamentul că investiţia va fi gata în doi ani. Apartamentele cu 2 camere ar fi trebuit să aibă o suprafaţă cuprinsă ȋntre 65-76 de metri pătraţi, iar preţurile ar fi trebuit să fi cuprinse ȋntre 29.000–37.000 de euro, iar apartamentele cu 3 camere ar fi trebuit să aibă o suprafeţe cuprinse ȋntre 99 - 129 de metri pătraţi, iar preţul anunţat a fost de  44.000 până la 57.000 euro.

Lucrările la cartierul chinezesc au fost relizate în proporţie de 10%. Firma care şi-a luat angajamentul ca va duce la bun sfârşit proiectul a mai cerut încă o amânare de două luni.

Firma Shandong Ningjian Construction Group SRL vrea să realizeze investiţia cu ajutorul unei alte societăţi care ar urma să cumpere absolut totul. Cartierul de locuinţe va fi gata cel mai probabil în anul 2019.

 

 

citeste totul despre: