Locuri de tabere gratuite pentru elevii care provin din familii cu salarii mici

Locuri de tabere gratuite pentru elevii care provin din familii cu salarii mici

229 de locuri sunt disponibile anul acesta în taberele organizate de Ministerul Tineretului Foto:Arhiva

Ministerul Tineretului şi Sportului organizează prin Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj tabere cu character social pentru elevii din învăţământul de stat pe perioada vacanţei de vară.

Ştiri pe aceeaşi temă

229 de locuri sunt disponibile anul acesta pentru elevii care provină din familii cu venitul mediu pe fiecare membru de până la 50% din salariul minim brut pe economie. 
 
Dosarele vor trebui depuse până la data de 1 iulie, iar în cazul în care vor fi mai multe cereri se va ţine cont de performanţele sportive şi performanţele artistice ale elevilor. 
 
Elevii care vor să meargă gratuit în tabară trebuie să aibă 10 la purtare şi calificativul „foarte bine“.
 
Dosarul trebuie să conţină o cerere tip, documente care atestă venitul pe fiecare membru de familie, adeverinţa care să ateste calitatea de elev şi media la purtare în ultimul an şcolar, copie de pe buletin sau copie a certificatului de naştere, copii ale actelor de identitate de la toţi membrii familiei şi, dacă este cazul, chiar şi copie după certificatul de deces dacă a decedat unul din părinţi, precum şi adeverinţă sau certificat de atestare fiscală. 
 
Toate chletuielile de transport, cazare şi masă vor fi suportate de Ministerul Tineretului şi Sportului.
 
 
citeste totul despre: