Liviu Dragnea a anunţat la Craiova că urmează să se însoare cu Irina Tănase. Cui le-a cerut să-i fie naşi de cununie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Liviu Dragnea a vorbit vineri, 12 aprilie, la Craiova în faţa oamenilor adunaţi la mitingul electoral convocat de PSD. La finalul discursului, preşedintele social-democraţilor a anunţat că se va căsători.

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a cerut la finalul discursului său de la mitingul de la Craiova, lui Claudiu Manda şi Olguţei Vasilescu, să le fie naşi lui şi partenerei sale, Irina Tănase.

„Claudiu este un tânăr la care eu ţin foarte mult. Am vrut ca acest miting să fie în Craiova din mai multe motive. Datorită Olguţei, datorită dragostei mele pentru acest oraş şi nu vreau să nu uitaţi că stadionul l-am făcut eu împreună cu Olguţa. Pentru a mă vedea cu cetăţenii de aici, din Dolj, cu primarii, dar mai ales pentru că am mare încredere în Claudiu. E un tânăr care de-abia a început să spună ceva în politica românească. Cred că la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanţi europarlamentari, un om care are experienţă, un om care are curaj, un om care e patriot şi un om care mai are un merit: a convins-o pe Olguţa să se mărite cu el. Îi iubesc pe amândoi şi dacă cumva - să nu se supere Irina -, dacă o să mă lase ăştia în pace şi o să fie ce-o să fie, aici, în faţa oltenilor, îi rog să-mi fie naşi”, a spus Dragnea.
 
Manda i-a răspuns: ”Îi spun domnului preşedinte Dragnea: grăbiţi-vă, că suntem de acord”.
 
Liviu Dragnea a venit împreună cu Irina Tănase la mitingul de la Craiova.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite