Iubitul cântăreţei Oana Radu, incendiat de un vecin, a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Mihai Suflea, tânărul din Craiova care, pe 13 august, a fost incendiat cu benzină în scara blocului în care locuia, a murit sâmbătă, 7 septembrie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Anunţul a fost făcut de iubita sa, cântăreaţa Oana Radu.

„Iubitul meu a pierdut, astăzi, lupta cu viaţa. Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc!“, a scris Oana Radu pe Facebook.

Alin era internat la Spitalul Floreasca, unde a fost plasat în comă indusă, având arsuri pe 75% din suprafaţa corpului după ce în data de 13 august un bărbat a aruncat cu cocktailuri molotov în mai multe persoane în scara blocului în care locuia, pe strada Virgil Madgearu din Craiova. 

Printre persoanele rănite a fost şi mama tânărului care a murit, ea fiind însă în afara pericolului. 

Agresorul a fost identificat de poliţişti şi arestat preventiv pentru 30 de zile, iar vecinii acestuia au declarat că ar avea probleme psihice.

Citeşte şi:

Fiul lui Gino Iorgulescu, rănit grav după un accident rutier. Şoferul celeilalte maşini a murit

Dat dispărut de chiriaş, a fost găsit într-o urnă la crematoriu. Misterul morţii unui bătrân înstărit şi tânărul care-i revendică averea cu un testament dubios

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite