Grupul celor mai inteligenţi oameni din lume organizează o nouă sesiune de testare IQ la Craiova

Grupul celor mai inteligenţi oameni din lume organizează o nouă sesiune de testare IQ la Craiova

Mensa România organizează în data de 24 martie, la Craiova, o sesiune de testare IQ

Mensa România organizează în data de 24 martie, la Craiova, o sesiune de testare IQ, la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică - Aula Constantin Belea, începând cu ora 11.00.

Candidaţii vor avea la dispozitie 20 de minute pentru a răspunde unui set de 45 de întrebări. Pentru copii (11-16 ani), Mensa foloseşte o variantă simplificată a testului, cu doar 25 de întrebări şi timp total de răspuns de 15 minute. 
 
Înscrierile se pot face online pe https://mensaromania.ro/testare-mensa-in-craiova/ până pe data de 22 martie „Testele sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligenţă raţională, iar întrebările sunt de tip „ulture fair“ bazate exclusiv pe imagini. Cei care obţin un rezultat ce îi plasează printre cele mai inteligente 2% persoane din total populaţie vor primi invitaţia de a se înscrie în Mensa România“, se arată în comunicatul emis de Mensa România.
 
Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statut de Full National Mensa şi are peste 800 de membri.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: