Grenadă găsită pe o alee din centrul Craiovei. "E adevărată, nu e de jucărie"

Grenadă găsită pe o alee din centrul Craiovei.

Grenada găsită lângă Catedrala Sfântul Dumitru din centrul Craiovei FOTO/IIPJ Dolj

Poliţiştii erau in patrulare când au văzut in mijlocul străzii o grenadă.  Proiectilul era chiar lângă o Catedrală unde se ţinea o slujbă.

Poliţiştii care au văzut in mijlocul străzii grenada au crezut iniţial căş era de jucărie, dar când s-au uitat cu atenţie şi-au dat seama ca nu era aşa.

 "E adevărată, nu e de jucărie. De unde a apărut, domne?", întrebau trecătorii în momentul în care au văzut că întreaga zonă de lângă biserică era izolată. Poliţiştii au sunat la 112  şi au chemat urgent la faţa locului specialişti pirotehnici.


“Grenada a fost găsită în apropiere de Catedrala Sfântu Dumitru. Poliţiştii  au delimitat şi izolat imediat perimetrul şi au sunat la 112.
 
Locul unde a fost găsită grenada. Captură video
 
 
La faţa locului s-au deplasat şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Dolj  precum şi specialişti pirotehnici din cadrul I.S.U. Dolj, care, după examinarea obiectului, au constatat că este vorba despre o grenadă defensivă de exercitiu(fără focos şi fără
încărcătură explozibilă)”, se arată intr-un comunicat al IPJ Dolj.
 
Conform specialiştilor, grenada găsită pe stradă se foloseşte în demonstraţiile MApN.
Poliţiştii încearcă acum sa afle cum a ajuns proiectilul in mijlocul străzii.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările