Gigi Becali le-a construit casele oamenilor din Rast. Localnicii îi cer acum lui Traian Băsescu să îl graţieze

Gigi Becali le-a construit casele oamenilor din Rast. Localnicii îi cer acum lui Traian Băsescu să îl graţieze

Oamenii din Rast vor ca Becali să fie graţiat de Traian Băsescu

Satul Rast din judeţul Dolj a ajuns celebru pentru că a fost ras de ape în anul 2006. Gigi Becali a fost primul politician care a mers în zonă şi a construit aproximativ 50 de case.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Oamenii din Rast au fost nevoiţi în 2006 să locuiească luni de zile în corturi sau sub nailoane în condiţii mizere.„Domnul Becali ne-a ajutat foarte mult atunci. A venit şi a stat cu noi aici în 2006. Tot Rastul a fost atunci ras de ape. Când am auzit că o să meargă la puşcărie nu mi-a venit să cred. A făcu mult bine oamenilor şi nu merita aşa ceva. Îi cerem lui Traian Băsescu să îl graţieze”,a  spus un localnic.
 
Oamenii din Rast au izbucnit în lacrimi în momentul în care au aflat verdictul magistraţilor.„Suntem trişti. Nu mă pronunţ eu asupra a ce se întâmplă acum, însă vă spun că dacă nu era dânsul să spargă gheaţa cu construirea acelor case, oamenii stăteau mult şi bine fără acoperiş. Toţi localnicii din Rast îl regretă”, spune primarul comunei , Iulian Silişteanu.      
 
Patronul Stelei, Gigi Becali a fost  condamnat ieri la trei ani de închisoare cu executare în Dosarul „Schimbului de terenuri”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările