GALERIE FOTO Lumea pe două roţi. Vezi motocicletele care au luat aseară ochii craiovenilor!

GALERIE FOTO Lumea pe două roţi. Vezi motocicletele care au luat aseară ochii craiovenilor!

Motocicletele au atras privirile celor mici şi celor mari. Foto: C.G.

Zeci de curioşi s-au strâns aseară lângă Palatul Administrativ pentru a admira motocicletele expuse de membrii clubului MC Oltenia Bikers.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fondatorii clubului din Bănie susţin că întâlnirile membrilor, programate în fiecare zi de miercuri, sunt menite să îmbunătăţească imaginea motocicliştilor, unii dintre cei mai huliţi participanţi la trafic. „Suntem conştienţi de faptul că nu suntem foarte bine văzuţi, iar de vină pentru asta cred că sunt stereotipurile din filme. Mereu suntem văzuţi ca fiind cam în afara legii. Vrem să le demonstrăm oamenilor că nu este decât o prejudecată”,a spus Constantin Creţescu, unul dintre fondatorii clubului MC Oltenia Bikers. Deşi astfel de întâlniri au loc de câţiva ani în faţa Universităţii din Bănie, bikerii s-au reunit ieri la Prefectură, din cauza restricţiilor impuse de autorităţi.

Click pe poze pentru a vedea GALERIA FOTO cu bikerii Băniei!În Piaţa Prefecturii, zeci de oameni au studiat îndeaproape motocicletele, aliniate ca pentru o expoziţie. Motocicletele, unele de colecţie, altele ultramoderne, au atras imediat privirile curioşilor care au venit, cu mic cu mare, să admire bijuteriile pe două roţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările