Gală de Caritate în Bănie: Felicia Filip, baroneasa Emma Nicholson şi medicul Raed Arafat, printre invitaţi

Gală de Caritate în Bănie: Felicia Filip, baroneasa Emma Nicholson şi medicul Raed Arafat, printre invitaţi

Soprana Felicia Filip (foto: Adevărul)

Peste o sută de participanţi sunt aşteptaţi la Craiova de Asociaţiei Vasiliada, organizatoarea evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, în Sala Maură a Complexului Minerva, începând cu ora 18.00.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizatorii îşi propun prin această gală să adune fonduri pentru construirea a două centre rezidenţiale pentru mame şi copii aflaţi în dificultate, dar şi să dezvolte un comportament filantropic activ în comunitatea economică din Oltenia.

Soprana Felicia Filip, prim-solista Operei Naţionale din Bucureşti va fi însoţită de soţul său, Cristian Mihăilescu, regizor şi director al Operei din Braşov.

Printre invitaţii care au mai confirmat prezenţa la gala de sâmbătă se numără Emma Nicholson - Baroneasa de Winterbourne, medicul Raed Arafat, femeia de afaceri Maria Grapini şi scriitorul Emil Hurezeanu.

Gala de caritate va fi deschisă de ÎPS Irineu, mitropolitul Olteniei. Vor urma recitaluri susţinute de Felicia Filip şi Filarmonica Oltenia, apoi licitaţia caritabilă, după care membrii Corului Anghelos vor interpreta colinde în limbaj mimico-gestual. La final, organizatorii vor decerna premii de excelenţă.
La licitaţie vor fi prezentate picturi şi sculpturi realizate în timpul galei de tineri surdo-muţi. Suma de pornire pentru fiecare exponat este 1.000 de euro.

Realizatorii TV Iuliana Tudor, Cristian Tăbără şi Moise Guran vor fi prezentatorii evenimentului.

500 de euro este contravaloarea Invitaţia de participare la Gala de Caritate Vasiliada.

citeste totul despre: