FOTO Cum vrea să scape primăria din oraşul Calafat de câinii maidanezi. Cine adoptă un patruped are parte de o excursie în staţiunea Cozia

FOTO Cum vrea să scape primăria din oraşul Calafat de câinii maidanezi. Cine adoptă un patruped are parte de o excursie în staţiunea Cozia

Oraşul Calafat nu are un adăpost pentru câinii maidanezi

Autorităţile locale din Calafat au găsit o modalitate pentru a putea scăpa de cei peste 200 de câini maidanezi din oraş. Cine adoptă un patruped are parte de o excursie în staţiunea Cozia din judeţul Vâlcea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Oraşul Calafat nu are un adăpost pentru câinii maidanezi, iar animalele capturate sunt adăpostite de o asociaţie din localitatea Desa. „Fiecare dintre noi putem salva o viaţă. Şi nu cred că este normal să-i ducă şi să-i omoare în adăposturile publice. Căţeii de la Calafat nu sunt atât de mulţi. Am putea să găsim o soluţie pozitivă pentru ei. Excursie domnului primar mi se pare extraordinară“, a precizat Daniela Popovici, proprietar Asociaţia „Măriuţa“.
 

 
Autorităţile locale din oraşul Calafat au găsit o soluţie pentru a scăpa de câinii maidanezi. Cine adoptă un patruped pleacă în excurise în staţiunea Cozia din judeţul Dolj. „Avem problemele pe care le avem la nivelul municipiului şi şi s-a considerat că trebuie puţin impulsionat şi astfel s-a hotărât ca fiecare persoană care adoptă un câine să beneficieze de o excursie la Cozia. Fondurile provin din sponsorizări“, a precizat Dan Vârtopeanu, administratorul din cadrul Primăriei din oraşul Calafat.
 
 
Localnicii din oraşul Calafat au declarat că sunt încântaţi de excursie, dar nu sunt dispuşi să adopte patrupezii. „Nu cred că o să adopt un câine. Sunt multe animale lăsate libere pe străzile din oraşul Calafat, dar nu există un adăpost în zonă, iar din această cauză sunt atâţia câini“, a declarat un localnic.
 
Un copil de 10 ani din Calafat a fost muşcat de câinii maidanezi de pe străzile din municipiu în urmă cu două luni.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările