FOTO VIDEO O nouă „modă“: ferestrele de termopan în spatele cărora se află un zid

FOTO VIDEO O nouă „modă“: ferestrele de termopan în spatele cărora se află un zid

Zid cu termopan

Situaţie ciudată la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi, acolo unde conducerea unităţii de învăţământ a pus un zid în faţa a patru ferestre îmbrăcate în termopan. Directorul liceului a precizat că a luat această decizie după ce anul trecut au început lucrările la sala de festivităţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru ziduri au fost amplasate în faţa a patru ferestre din incinta Liceului Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi, iar unii profesori nu se acord cu decizia luată de conducerea unităţii de învăţământ.

„Acolo se construieşte o sală de festivităţi, iar lucrarea nu este terminată şi contractul se încheie la sfârşitul lunii martie. Ferestrele patru la număr se obturează, iar la final o să se placheze cu rigips. Nu le-am dat jos pentru că investiţia s-a făcut în timpul iernii. Ferestrele se vor scoate şi vor fi folosite în altă parte. În momentul acesta nu arată deloc bine, dar nu s-a terminat investiţia şi mai avem de lucru. Aşa este proiectul, iar acolo nu vor mai exista geamuri, iar din punctul meu de vedere nu văd unde este problema. Dacă vrem să ne uităm pe geam în momentul de faţă o facem de la cele două ferestre care nu au fost acoperite“, a spus Bianca Bebu, directorul Liceului Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi.

VIDEO

 

Unii profesori şi unii părinţi cred că proiectul nu a fost tocmai bine gândit şi nu înţeleg de ce a fost pus zid în faţa unor ferestre îmbrăcate în termopan. „Românii sunt inventivi şi nu ne mai miră nimic. Ce lumină poate să aducă un zid în faţa unei ferestre? S-au întâmplat atâtea minuni la Caracal, aşa că nu văd de ce nu s-ar întâmpla şi la noi, la Filiaşi“, a spus mama unui elev de la Liceul Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi.

Cadrele didactice din cadrul unităţii de învăţământ din Filiaşi au mai precizat că în momentul de faţă nu au ce să facă şi trebuie să respecte proiectul. „Aşa a fost gândit proiectul la vremea respectivă, iar acum ce vreţi, să modificăm totul şi să o luăm de la început? Nu este problema mea dacă a fost bine gândit acest proiect, să mă ierte Dumnezeu“, a spus profesorul de fizică din cadrul Liceului Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi.  

Elevii susţin că s-au amuzat în momentul în care au văzut că a fost pus zid în faţa celor patru ferestre de la etajul 1 al liceului, dar sunt bucuroşi că vor avea o sală de festivităţi. „Am văzut şi noi cum a fost pus zid în faţa ferestrelor, dar ce putem să facem. Acum este adevărat pe coridor nu se mai aeriseşte la fel de bine, însă este bine că vom avea şi noi o sală de festivităţi“, a precizat un elev al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filişanu“ Filiaşi. 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările