FOTO VIDEO Inundaţii în Dolj. Zeci de case sunt sub ape. Oamenii din satul Motoci: „Nu ne ajută nimeni. Viitura mi-a prins copiii în casă”

FOTO VIDEO Inundaţii în Dolj. Zeci de case sunt sub ape. Oamenii din satul Motoci: „Nu ne ajută nimeni. Viitura mi-a prins copiii în casă”

Zeci de case din satul Motoci sunt sub ape

Zeci de gospodării din satul Motoci, comuna doljeană Mischii, sunt inundate. După o ploaie toenţială care a durat mai bine de o oră şi jumătate, nivelul apei depăşeşte, în unele locuri din sat, un metru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Disperaţi, localnici din satul Motoci, în momentul în care au văzut că apa le-a intrat în casă şi în curte, s-au luat la ceartă cu autorităţile. „Nu ne ajută nimeni. Viitura mi-a prins copiii în casă. Suntem vai de capul nostru. Acum 9 ani am mai trecut prin acest coşmar. Casa mi-a fost distrsuă atunci din cauza inundaţilor. Acum apa a intrat din nou în casă. Nu ştiu ce o să fac şi cum o să mă descurc. Nu am bani să îmi refac locuinţa ”, a spus o localnică din satul Motoci, comuna doljeană Mischii.
 
VIDEO
 
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au pus saci de nisip pentru a împiedica apa să intre în curţile oamenilor. 
 
VIDEO
 
Localnicii au mai declarat că de fiecare dată când plouă satul Motoci este inundat. „Eu am apucat să salvez actele şi vaca pe care am dus-o în altă parte. Aceasta este situaţia în momentul de faţă. La mine în curte apa depăşeşte un metru. A intrat şi în casă. Nu am ce să fac decât să aştept să treacă viitura”. A mai precizat un localnic din satul Motoci. 
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările